km/óra
  2024.04.14., vasárnap  •  Tibor napja
Hétfőtől 21 forinttal drágul az üzemanyagok literje

Hétfőtől 21 forinttal drágul az üzemanyagok literje

21 forinttal drágább lesz tankolni hétfőtől, a jövedéki adó növekedése miatt januárban ez már a második emelés, írta meg az RTL Híradója alapján a Telex.

A Mol még decemberben közölte, hogy két részletben, összesen 41 forintos üzemanyagár-emelés lesz januárban, ennek első része, a 20 forintos emelés január 1-jén érkezett, a második emelés pedig hétfőtől jön. Így a benzin átlagára literenként 580, a gázolajé pedig 608 forintra ugrik.

A drágulással a legtöbb szomszédos országban olcsóbban lehet majd tankolni, egyedül Szlovákiában marad drágább a benzin, mint nálunk -írja a Telex.

 

Fotó:Pixabay

Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Már tudják, hol mérnek a vasi rendőrök a Speedmarathonon
A vasi rendőrök száznál is több javaslatot kaptak az itt élőktől, hogy hol mérjenek majd április 19-én.
Szombaton elstartol a Spartan, itt vannak a részletek
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Épülnek a látványos akadálypályák, melyek csak arra várnak, hogy szombat reggel nyolc órakor elstartoljanak a versenyzők. Szólunk előre, hogy több utcában is forgalomkorlátozás lesz.
Nehéz lesz az április a Rumi úton közlekedőknek
Napokon belül indul a város legforgalmasabb déli bevezető útjának felújítása, a Rumi út aszfaltozása miatt a hónap végén várhatóan pár napig teljes lezárás lesz a szakaszon, de már a marási munkák idején is lassabb haladásra kell számítani.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Szólunk előre: április második hetében több helyen is útlezárások lesznek Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április második hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani.