km/óra
  2024.05.29., szerda  •  Magdolna napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Hat balesethez riasztották a Vas vármegyei tűzoltókat a hétvégén

Hat balesethez riasztották a Vas vármegyei tűzoltókat a hétvégén

Több balesethez is vonultak a vasi tűzoltók a pünkösdi hétvégén, olvasható a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

 

Mint írják, három autó ütközött össze pénteken délután Gyöngyösfaluban, a Petőfi Sándor utcában. A szombathelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és megszüntették a forgalmi akadályt. 


Utánfutót vontató gépjármű és egy személyautó ütközött össze pénteken délután Nemeskocs közelében. A celldömölki önkormányzati és a Kráter Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület tűzoltói áramtalanították mindkét járművet és megszüntették a forgalmi akadályt. 


Két személyautó ütközött össze szombaton délután a szombathelyi, Paragvári utcában. A város hivatásos tűzoltói átvizsgálták a járműveket és azok környezetét, az autókat áramtalanítaniuk kellett, a helyszínen más tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség. 


Padkára futott majd a szalagkorlátnak ütközött szombaton délután egy autó az M86-os autóúton Vasegerszegnél. A répcelaki önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót, valamint felitatták az ütközés következtében az úttestre folyt hűtőfolyadékot és megszüntették a forgalmi akadályt. 


Két személyautó ütközött össze szombaton este a sárvári Celli utcában is. Az ütközés következtében az egyik autó utasa beszorult az autóroncsba. A város hivatásos tűzoltói feszítő-vágó segítségével szabadították ki a beszorult embert a roncsból. A tűzoltók a mentést követően megszüntették a forgalmi akadályt. 


Szalagkorlátnak ütközött egy autó vasárnap délután az M86-os autóúton Szelesténél. A sárvári hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. 

 

Fotó: Iszak Gábor tű. hadnagy/ Sárvár HTP

címkék
Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Vágányzár a Szombathely – Celldömölk, valamint Szombathely – Csorna vonalszakaszon
A Szombathely - Csorna állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a vágányzárban érintett vonatok mentrendje az alábbiak szerint módosul:  
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Ha jövő héten IC-vel készült Budapestre, ennek nem fog örülni
Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között, pályakarbantartási munkák miatt.
Vármegyei I. osztály: lezárult a bajnokság, a Királyé lett az ezüstérem a Haladás mögött, a harmadik helyet a Vép szerezte meg
A Sárvár a hatalmas vihar, jégeső miatt találkozója nagy részét műfüvön játszotta és 0-0-ra végzett a Csákánydoroszlóval, de a Söpte és Szentgotthárd is megosztozott a pontokon. A Haladás gólzáporos mérkőzésen hozta el a három pontot Táplánból, míg a Körmend, a Vasvár és a Szarvaskend egyaránt három gólt szerezve nyert hazai környezetben.
legfrissebbek
Rendőrautónak hajtott Mercedesével, majd elmenekült az ittas sofőr
Szabálytalanul közlekedett az autójával a városban a sofőr, ezért állították meg a rendőrök azt a külföldi rendszámú Mercedest, amely pár pillanattal később nekihajtott az egyik rendőrautónak, majd elrobogott a helyszínről - írja a 112press.
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft.
Az Illés Sport Alapítványt Halmai Gábor kuratóriumi elnök képviselte - adta hírül szerdán honlapján az Illés Akadémia.
Májusban is összeülnek a képviselők
Kilenc napirendi pontot nyilvánosan, további kettőt zárt ajtók mögött tárgyalnak a képviselők a májusi közgyűlésen. Beszámoló hangzik el az idei út- és járdafelújítási programról, és első alkalommal módosítják az idei költségvetést. A csütörtökön 9 órakor kezdődő ülést élőben követhetik folyamatosan frissülő cikkünkben, a Szombathelyi Televízió műsorán és Facebook-oldalán.
Szociális témákban ütköztette véleményét három képviselőjelölt a Szombathelyi Televízió stúdiójában
Pénzbeli támogatások, önkormányzati bérlakás rendszer, hajléktalan- és idősellátás - szociális témákban ütköztette véleményét három képviselőjelölt a Szombathelyi Televízió stúdiójában hétfőn. A vitát dr. Czeglédy Csaba, a Szociális és Lakás Bizottság elnöke, független képviselőjelölt kezdeményezte, mellette Danka Lajos, a Mi Hazánk polgármester- és képviselőjelöltje, valamint dr. László Győző alpolgármester, az Éljen Szombathely képviselőjelöltje foglalt helyet.
Benke és Krivacsevics távozik a Falcótól
Távozik a magyar bajnok Falco-Vulcano Energia KC Szombathely férfi kosárlabdacsapatától a válogatott Benke Szilárd és Krivacsevics Márkó.