km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Hat autót tört össze az ittas sofőr a Váci Mihály utcában

Hat autót tört össze az ittas sofőr a Váci Mihály utcában

A rendőrök egy személyi sérüléssel végződött közlekedési balesetnél helyszíneltek 2022. január 16-án, az esti órákban Szombathelyen, a Váci Mihály utcában, olvasható a police.hu-n.

 

Egy helyi lakos közlekedett személyautóval a Paragvári utca felől a Kodály Zoltán utca irányába, amikor elvesztette uralmát járműve felett, lesodródott az útról és nekiütközött egy, az út szélén parkoló gépkocsinak. Az ütközést követően további két parkoló autónak is nekihajtott. Az egyik parkoló gépkocsi nekicsapódott egy előtte álló gépjárműnek is, amely az előtte parkoló autónak ütközött. A férfi autójával átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol nekiütközött egy vele szemben közlekedő autónak. 


A balesetet okozó férfival szemben a helyszínen a rendőrök alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. A balesetben a szombathelyi férfi könnyű sérüléseket szenvedett. 


A Szombathelyi Rendőrkapitányságon járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult vele szemben. 

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Vármegyei I. osztály: lezárult a bajnokság, a Királyé lett az ezüstérem a Haladás mögött, a harmadik helyet a Vép szerezte meg
A Sárvár a hatalmas vihar, jégeső miatt találkozója nagy részét műfüvön játszotta és 0-0-ra végzett a Csákánydoroszlóval, de a Söpte és Szentgotthárd is megosztozott a pontokon. A Haladás gólzáporos mérkőzésen hozta el a három pontot Táplánból, míg a Körmend, a Vasvár és a Szarvaskend egyaránt három gólt szerezve nyert hazai környezetben.
100 százalékos teljesítménnyel nyerte a bajnokságot az SZKKA
Az NB/I B-s kézibajnokság zárófordulójában az Orosházát is legyőzte Vida Gergő együttese, amely mind a 30 bajnokiját megnyerte.
Hankó Balázs: egyre vonzóképesebb a megújult magyar felsőoktatás
Egyre vonzóképesebb, egyre attraktívabb a megújult magyar felsőoktatás - hangoztatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért felelős államtitkára Szombathelyen tartott sajtótájékoztatóján, szombaton.
Ha jövő héten IC-vel készült Budapestre, ennek nem fog örülni
Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között, pályakarbantartási munkák miatt.
Megtisztult a Stromfeld lakótelep első két félköríve is
A SZOVA Nonprofit Zrt., a Szompark Kft. és a Közterület-felügyelet korábbra tervezte, de a csapadékos időjárás miatt végül csak most tudták elvégezni a Stromfeld lakótelep első két félkörívének komplex takarítását.