km/óra
  2024.06.14., péntek  •  Vazul napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Halálos baleset Vas megyében: életét veszítette a szántóföldre csapódott autóból kizuhanó férfi (Videóval frissítve)

Halálos baleset Vas megyében: életét veszítette a szántóföldre csapódott autóból kizuhanó férfi (Videóval frissítve)

Ketten utaztak abban a személyautóban, amelyik vasárnap kora este Hegyhátsálnál letért az egyik mellékútról, majd a mezőgazdasági területen többször átperdült. Mindkét utas kizuhant a kocsiból, egyikük a helyszínen elhunyt, a másikra egy autós talált rá, írja a 112Press.

A 112Press információi szerint a kocsi a  7441-es úton haladt Hegyhátsál irányában. Eddig nem tisztázott okból letért az útról a jobb oldalon, majd többször a levegőbe emelkedve átrepült a hegyhátsáli adótorony 2,4 méter magas kerítése fölött.
Utóbb kiderült, a vasárnap este történt balesetnek nem volt szemtanúja, a kocsiban ülő két férfi kizuhant a kocsiból, egyikük a helyszínen az életét veszítette, a másikra később egy arra járó autós talált rá, aki a sötétben gyanúsnak találta  az úton heverő alkatrészdarabot. Ekkor fedezte fel az út mellett, cipő nélkül kúszó sérültet, aki azt mondta, egy buliból ment haza és kidobták a kocsiból. A sofőr nem hitt neki, a kocsiba ültette, értesítette a mentőket és a rendőröket, majd amíg a segítség megérkezett, vadászok segítségével megtalálta a roncsot és a holttestet.

 Más forrásból származó információk szerint az autót egy bukkanó dobta meg, a mezőgazdasági területen pörgés közben kétszáz métert tett meg és egy áteresznek is nekivágódott.

A 112Press teljes anyaga itt érhető el.


A rendőrség közleménye
Az elsődleges adatok szerint 2022. december 11-én a kora esti órákban Hegyhátsál közigazgatási területén, a 7441-es számú út Halastó és Hegyhátsál közötti útszakaszán eddig tisztázatlan körülmények között egy gépkocsi letért az úttestről és az út mellett található TV adótorony kerítését átszakítva felborult. A gépjárműben a baleset idején két személy utazott, akik közül az egyik személy a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A gépjármű másik utasát a mentők munkatársai kórházba szállították. A rendőrség a baleset körülményeinek vizsgálatát megkezdte.

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 22. szám - 2024.06.07.
Savaria Fórum 33. évfolyam 22. szám - 2024.06.07.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
Szombathelyen és a megyében is küzdenek az árral
Az éjszakai esőzések után ismét áradnak, kilépnek medrükből a folyók és a patakok a megyében, Szombathelyen is védekezni kell a víz ellen. A Rábán és a Pinkán is harmadfokú készültség van, más megyékből vezényeltek át szakembereket, a Rába-völgyben további áradásokra kell számítani.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.