km/óra
  2024.05.29., szerda  •  Magdolna napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Haladás Viktória: értékes pontszerzés Miskolcon

Haladás Viktória: értékes pontszerzés Miskolcon

A zöld-fehérek az első élvonalbeli találatát szerző Novák Luca góljával egyenlítettek és 1-1-re végeztek a DVTK ellen.

 

SIMPLE NŐI LIGA 11. FORDULÓ

DVTK - HALADÁS VIKTÓRIA 1-1 (0-0)  

DVTK: Orgoványi – Smajic, Geréd, Boros, Katona (Oláh, 46.) – Nagy P. (Somogyi, 69.), Sain, Havasi, Madarász – Krisztin, Nagy L.

Edző: Bém Gábor

Haladás Viktória: Dobó-Nagy – Csáki (Varró, 63.), Balogh, Kovács V., Pintér – Németh A., Kis (Csizmadia, 76.), Urbán, Novák – Szil (Hécz, 89.) Vladulescu.

Edző: Markó Edina

Gólszerzők: Sain 49., ill. Novák 50.

 

Minden szempontból nehéz összecsapás várt a Haladás Viktóriára, amely amellett, hogy a stabil, masszív DVTK otthonába látogatott, hosszú utazás után kellett, hogy felpörögjön a miskolciak elleni összecsapásra.

 

Ez kezdetben nem is igazán sikerült, idő kellett, hogy elkapja a fonalat a szombathelyi gárda, az első játékrész második felében azonban már jóval aktívabb volt: Németh Adél kísérleténél a kapufa segítette ki a hazaiakat, de Ana-Maria Vladulescu is könnyen vezetést szerezhetett volna a zöld-fehérek számára. Lehetőségeket igen, gólt nem láthattunk az első felvonásban, ez pedig azt jelentette, hogy 0-0-ról folytathatták a csapatok.

 

Ami az első negyvenöt percben nem sikerült a feleknek, az már rögtön a második elején igen. A 49. percben Sain Anna révén ugyan előnybe került a Diósgyőr, ám mindössze egy minutummal később jött a tizenhét esztendős Novák Luca, aki Németh Adél átadását váltotta gólra, 1-1 állt az eredményjelző táblán. A folytatásban aztán felváltva forogtak veszélyben a kapuk, mindkét együttes a maga javára fordíthatta volt a találkozót, amely azonban végül 1-1-es végeredménnyel és pontosztozkodással zárult. 

 

Markó Edina együttese jövő héten, november 22-én 16 órától elhalasztott találkozót pótol, a Soroksár látogat a Haladás Sportkomplexumba.

 

Fotó: Nagy Jácint

 

Malomsoki Cintia

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Vágányzár a Szombathely – Celldömölk, valamint Szombathely – Csorna vonalszakaszon
A Szombathely - Csorna állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a vágányzárban érintett vonatok mentrendje az alábbiak szerint módosul:  
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Ha jövő héten IC-vel készült Budapestre, ennek nem fog örülni
Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között, pályakarbantartási munkák miatt.
Vármegyei I. osztály: lezárult a bajnokság, a Királyé lett az ezüstérem a Haladás mögött, a harmadik helyet a Vép szerezte meg
A Sárvár a hatalmas vihar, jégeső miatt találkozója nagy részét műfüvön játszotta és 0-0-ra végzett a Csákánydoroszlóval, de a Söpte és Szentgotthárd is megosztozott a pontokon. A Haladás gólzáporos mérkőzésen hozta el a három pontot Táplánból, míg a Körmend, a Vasvár és a Szarvaskend egyaránt három gólt szerezve nyert hazai környezetben.
legfrissebbek
Rendőrautónak hajtott Mercedesével, majd elmenekült az ittas sofőr
Szabálytalanul közlekedett az autójával a városban a sofőr, ezért állították meg a rendőrök azt a külföldi rendszámú Mercedest, amely pár pillanattal később nekihajtott az egyik rendőrautónak, majd elrobogott a helyszínről - írja a 112press.
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft.
Az Illés Sport Alapítványt Halmai Gábor kuratóriumi elnök képviselte - adta hírül szerdán honlapján az Illés Akadémia.
Májusban is összeülnek a képviselők
Kilenc napirendi pontot nyilvánosan, további kettőt zárt ajtók mögött tárgyalnak a képviselők a májusi közgyűlésen. Beszámoló hangzik el az idei út- és járdafelújítási programról, és első alkalommal módosítják az idei költségvetést. A csütörtökön 9 órakor kezdődő ülést élőben követhetik folyamatosan frissülő cikkünkben, a Szombathelyi Televízió műsorán és Facebook-oldalán.
Szociális témákban ütköztette véleményét három képviselőjelölt a Szombathelyi Televízió stúdiójában
Pénzbeli támogatások, önkormányzati bérlakás rendszer, hajléktalan- és idősellátás - szociális témákban ütköztette véleményét három képviselőjelölt a Szombathelyi Televízió stúdiójában hétfőn. A vitát dr. Czeglédy Csaba, a Szociális és Lakás Bizottság elnöke, független képviselőjelölt kezdeményezte, mellette Danka Lajos, a Mi Hazánk polgármester- és képviselőjelöltje, valamint dr. László Győző alpolgármester, az Éljen Szombathely képviselőjelöltje foglalt helyet.
Benke és Krivacsevics távozik a Falcótól
Távozik a magyar bajnok Falco-Vulcano Energia KC Szombathely férfi kosárlabdacsapatától a válogatott Benke Szilárd és Krivacsevics Márkó.