km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Gálvölgyi jobban van, de még nem lép színpadra

Gálvölgyi jobban van, de még nem lép színpadra

Pintér Béla ugrott be hétfő este Gálvölgyi János helyett a Marshal Fifty-Six című előadásba, mivel a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész rosszul lett - írta meg az Index. Pintér Béla és Társulata a közösségi médiában nyugtatott meg mindenkit, hogy Gálvölgyi János jobban érzi magát, de még nem tér vissza a színpadra.

A Pintér Béla által rendezett Marshal Fifty-Six című darabot 2024. május 13–14-én adták elő az UP Rendezvényteremben, ahol a Marsall szerepét Gálvölgyi János alakította volna.

Az előadás lement, azonban az író-rendezőnek kellett beugrania, mivel a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész a társulat elmondása alapján rosszul lett.

Végül kedd délelőtt egy közösségimédia-oldalon megosztott bejegyzésben a társulat bejelentette, hogy a május 14-i előadáson is Pintér Béla lép színpadra. Azonban arról is írtak, hogy Gálvölgyi János jobban van, de a gyorsabb gyógyulás érdekében még nem vesz részt az előadáson.

Köszönjük a sok érdeklődést, Gálvölgyi János szerencsére sokkal jobban van, azonban a teljes gyógyulás fontosságát szem előtt tartva a mai (keddi) előadásban is Pintér Bélát láthatják a Marsall szerepében. Köszönjük megértésüket!

– olvasható a bejegyzésben.

 

Borítókép: Pintér Béla és Társulata/Facebook

címkék
Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Parkoló autónak ütközött, ami kidöntött egy 20 kilovoltos vezetéket is tartó villanyoszlopot
A baleset Kenyeriben történt péntek reggel, az azt okozó Opelen nem volt érvényes kötelező felelősségbiztosítás, ráadásul a kocsi fiatal sofőrje, megpróbálta másra hárítani a felelősséget.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Diploma-kiállítás: létkérdések és válaszok (képgalériával)
Diploma-kiállítás nyílt pénteken az ELTE SEK Vizuális Művészeti Tanszék (VMT) képi ábrázolás szakos hallgatóinak mestermunkáiból az Írokéz Galériában (a Képtár épületében). A diákoknak az elmúlt három évben megszerzett tapasztalataikat is reprezentálják az alkotások.
Öt emberből négy használja az e-receptet
Magyarországon öt emberből négy használja az e-receptet, a páciensek kétharmada pedig kért már online vizsgálati időpontot, beutalót - derült ki a Semmelweis Egyetem (SE) Digitális Egészség kutatócsoportjának legújabb felméréséből.