km/óra
  2024.05.21., kedd  •  Konstantin napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Futsal: ötgólos HVSE-siker, a Maglód sem jelentett akadályt a zöld-fehérek számára

Futsal: ötgólos HVSE-siker, a Maglód sem jelentett akadályt a zöld-fehérek számára

Felipe Conde legénysége Sipos Gergő, Knizs Olivér, Henrique Diniz, Arnon Cassemiro és Vatamaniuc-Bartha Dávid góljával 5-0-ra győzte le Pest vármegyei ellenfelét.

 

FÉRFI FUTSAL NB I. 14. FORDULÓ

HALADÁS VSE - MAG-LOD MAGLÓDI TC 5-0 (4-0)

Haladás: Alasztics Marcell - Kovács Máté, Hajmási Milán, Vas Ádám, Rutai Balázs, Homlok Levente, Knizs Olivér, Henrique Diniz, Sipos Gergő, Kiss Patrik, Körmendy Gábor, Vatamaniuc-Bartha Dávid, Fehér Dániel, Arnon Cassemiro

Edző: Felipe Conde

Maglód: Bohony Bálint - Vékei Nándor, Milavecz Kevin, Sallai Bence, Talabér Attila, Kovács Dávid, Hajnal Donát, Szabó Gergely, Kertész Milán, Horváth Richárd, Kalina Tamás, Seregy Tamás, Papp Richárd, Jenei Krisztián

Edző: Tánczos Tibor

Gólszerzők: Sipos Gergő 4., Knizs Olivér 11., Henrique Diniz 15., Arnon Cassemiro 17., Vatamaniuc-Bartha Dávid 29.

 

Kőkeményen készül a Bajnokok Ligája portugáliai elitkörére a Haladás VSE futsalcsapata, amely az újabb nemzetközi erőfelmérő előtti utolsó felvonások egyikeként a Maglód gárdáját fogadta hazai környezetben.

 

Szokásához híven aktívan, ellentmondást nem tűrően kezdtek a szombathelyiek, Rutai Balázs, Hajmási Milán és Vas Ádám is nagyon közel járt a gólszerzéshez, végül az 5. percben Sipos Gergő révén került előnybe Felipe Conde legénysége (1-0). Az történt a pályán, amit a zöld-fehérek akartak, a mérkőzés képéhez viszont hozzátartozik, hogy egy nagyon masszív, stabil védekezéssel találták magukat szemben. Ennek ellenére tovább tudták növelni a különbséget a hazaiak, a 11. minutumban Knizs Olivér pazar találatával módosult 2-0-ra a találkozó állása. Arnon Cassemiro lövése a bal kapufáról jött ki, kisvártatva azonban Henrique Diniz és ő is beköszönt, ez pedig azt jelentette, hogy 4-0-ról jöhetett a második játékrész.

 

A Pest vármegyeiek próbáltak váltani, nagyobb ellenállást tanúsítani, Sipos Gergő révén azonban így is a fehérmezesek szerezhettek volna újabb találatot. Továbbra is járatta, birtokolta a labdát a Haladás, helyzeteket dolgozott ki, Vatamaniuc-Bartha Dávid révén pedig már 5-0-ra vezetett a 29. minutumban. Hiába volt tetemes előnye a szombathelyieknek, mentek előre az újabb gólért, gólokért, ezekre pedig meg is volt a lehetőségük. Végül az eredmény már nem változott, a HVSE a két csapat legutóbbi mérkőzéséhez hasonlóan most is öt góllal, ezúttal 5-0-ra diadalmaskodott.

 

A bajnoki címvédő a portugáliai túra előtt pénteken 20 óra 45 perckor még az Újpest otthonában játszik egy bajnoki mérkőzést. 

 

Fotó: Nagy Jácint

 

Malomsoki Cintia

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak