km/óra
  2024.02.25., vasárnap  •  Mátyás napja
A héten befejeződhet a felújítás

A héten befejeződhet a felújítás

Minden a tervek szerint halad a Rumi Rajki István utca felújításánál. Az első szakasszal várhatón még a héten végeznek a szakemberek.

Szeptember második felében tett közzé Szombathely Megyei Jogú Város hivatalos Facebook-oldala egy videót, amelyben szerepelt, hogy a „városvezetés elkötelezett a rossz állapotú utak felújítása iránt, ezért dr. Nemény András polgármester kérésére dr. László Győző alpolgármester elkészítette a Kámon-herényi közutak felújítását célzó fejlesztési tervet.”  

Október 16-án reggel megkezdődött Kámonban a Rumi Rajki utca felújításának első szakasza, a gázvezetékek rekonstrukciója. Ezt követően, október 28-án a Rumi Rajki István utca útburkolatának megújításával folytatódott a munka.

- Ha minden jól megy, akkor a Rumi Rajki István utca szakaszával ezen a héten végeznek a szakemberek. Ezt követően állhatunk neki a Szent Imre herceg utca azon részének, ami az Uzsoki és a Rumi Rajki között található. A tervnek vannak további részei, a Haladás utca, a Nefelejcs utca, a Rumi Rajki István utca második szakasza, a Vadrózsa utca, ezeket szakaszosan fogjuk felújítani a lehetőségek függvényében. Minden rendben halad, nagyon örülök, hogy ezt a fejlesztést meg tudjuk valósítani – nyilatkozta lapunknak dr. László Győző.

(Fotó: arhív)

Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
tematikus oldalak