km/óra
  2024.04.14., vasárnap  •  Tibor napja
Figyelmetlenségből baleset a Vörösmarty Mihály utcában Szombathelyen

Figyelmetlenségből baleset a Vörösmarty Mihály utcában Szombathelyen

Egy Audi ütközött egy Nissannal szombaton délután.

Egy Audi ütközött egy Nissannal a szombathelyi Vörösmarty Mihály utcában szombaton délután, a balesetről a 112Press számolt be.

Mint a lap írja, az Audit vezető fiatalember egy parkoló autó előtt állt, innen akart elindulni. Elmondása szerint kitette az irányjelzőjét balra, belenézett a tükörbe, de nem látott másik autót, így elindult, de azonnal ütközött a Nissannal, ami szerinte épp holttérben lehetett.

„Egyértelműen én hibáztam. Nagyon sajnálom a történteket” – nyilatkozta a baleset okozója.

A Nissant vezető nő az elsődleges adatok alapján nem sérült meg, de a mentők kórházba szállították kivizsgálásra. A helyszíni szemle ideje alatt nem alakult ki nagyobb torlódás.

Fotó: 112Press

Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Már tudják, hol mérnek a vasi rendőrök a Speedmarathonon
A vasi rendőrök száznál is több javaslatot kaptak az itt élőktől, hogy hol mérjenek majd április 19-én.
Szombaton elstartol a Spartan, itt vannak a részletek
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Épülnek a látványos akadálypályák, melyek csak arra várnak, hogy szombat reggel nyolc órakor elstartoljanak a versenyzők. Szólunk előre, hogy több utcában is forgalomkorlátozás lesz.
Nehéz lesz az április a Rumi úton közlekedőknek
Napokon belül indul a város legforgalmasabb déli bevezető útjának felújítása, a Rumi út aszfaltozása miatt a hónap végén várhatóan pár napig teljes lezárás lesz a szakaszon, de már a marási munkák idején is lassabb haladásra kell számítani.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Szólunk előre: április második hetében több helyen is útlezárások lesznek Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április második hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani.