km/óra
  2024.06.14., péntek  •  Vazul napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Fellökött egy BMW egy biciklis fiút Szombathelyen a Markusovszky utcai körforgalomban

Fellökött egy BMW egy biciklis fiút Szombathelyen a Markusovszky utcai körforgalomban

Szerencsére pont arra járt egy mentő. A diák nem szeretett volna ügyet az esetből, de az okozó ragaszkodott hozzá, hogy felhívják a szüleit.

Az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett egy kerékpáros fiú Szombathelyen, a Markusovszky utca és a Horváth Boldizsár kereszteződésében kialakított körforgalomban hétfőn délután – számolt be a 112Press.

A lap beszámolója szerint a kórház bejárata felől, a Markusovszky Lajos utcából hajtott be a körforgalomba a diák és a dr. István Lajos körút felé folytatta volna az útját, de a Sugár út felől behajtot a körforgalombat egy BMW személyautó.

„Nem vettem észre az érkező kerékpárost és a fiú elesett a biciklivel. Nagyon megijedtem, de mondta, hogy nem esett baja. Kértem, hogy hívjuk fel a szüleit, közben egy arra járó mentő is megállt. Természetesen elismertem a felelősségemet a balesetért. Anyaként nagyon megviselt az eset” – mondta el az autót vezető nő, aki az elmondása alapján sokkal jobban megijedt, mint a fiú.

Egy idősebb férfi is érkezett a helyszínre, akiugyan nem látta a balesetet, de a biciklis fiú felelősségét firtatta, szerinte egyértelműen ő tehető felelőssé a balesetért. A helyszínelő udvariasan és higgadtan megköszönte a férfi tanácsait – olvasható a tudósításban.

Fotó: 112Press

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 22. szám - 2024.06.07.
Savaria Fórum 33. évfolyam 22. szám - 2024.06.07.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
Szombathelyen és a megyében is küzdenek az árral
Az éjszakai esőzések után ismét áradnak, kilépnek medrükből a folyók és a patakok a megyében, Szombathelyen is védekezni kell a víz ellen. A Rábán és a Pinkán is harmadfokú készültség van, más megyékből vezényeltek át szakembereket, a Rába-völgyben további áradásokra kell számítani.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.