km/óra
  2022.10.05., szerda  •  Aurél napja
Falco: távozik Váradi Benedek, ismerős litván együttesnél folytatja a csapatkapitány

Falco: távozik Váradi Benedek, ismerős litván együttesnél folytatja a csapatkapitány

A szombathelyiek saját nevelésű játékosa a Rytas Vilnius gárdájához szerződött.

 

Pénteken este újabb válogatott játékos távozásáról adott hírt a bajnoki címvédő Falco kosárlabdacsapata. Benke Szilárd, Golomán György, valamint Somogyi Ádám után Váradi Benedek is távozik a vasi megyeszékhelyről, a csapatkapitány az előző BL-idény második szakaszában a vasiakkal egy kvartettben szereplő Rytas Vilniusnál folytatja pályafutását. Váradi Benedek átlagban 12.9 pontot, valamint 4.3 lepattanót jegyzett az elmúlt idényben, ami pedig az asszisztokat illeti, 5.6-os mutatóval rendelkezett ebben a tekintetben. 

 

Zaveckas Donatas, a litvánok sportigazgatója elmondta, a csapat olyan játékost keresett, aki jól tud teljesíteni védekezésben, emellett pedig a támadások tekintetében is meghatározó, erős felépítésű, Váradi Benedek pedig ezek mellett a személyiségével is segíteni tud majd az együttesnek.

 

Fotó: Nagy Jácint

 

Malomsoki Cintia

 

 

Savaria Fórum 31. évfolyam 35.szám - 2022.09.30.
Savaria Fórum 31. évfolyam 35.szám - 2022.09.30.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Öt évet kapott az embercsempész
A Szombathelyi Járásbíróság ítélete jogerős, áll a Vas Megyei Főügyészség közleményében.
Vigyázzunk a Lapozóra!
A Városháza előtti könyvcserepont, a LAPOZÓ a Libri-Bookline Zrt. és a szombathelyi önkormányzat együttműködésében jött létre kora tavasszal. A könyvek újrahasznosítását elősegítő könyvpavilon hónapokon át remekül működött, egy ideje azonban megfogyatkozott kölcsönözhető, cserélhető könyveinek száma.
Balesetek megyeszerte
Négy, anyagi kárral végződött balesetnél helyszíneltek a Vas megyei rendőrök, írja a police.hu.
Körözöttek kerültek rács mögé
Beszédes volt a Rendőrség honlapjának körözési alportálján közzétett fotó, írja a police.hu.
A magyar pedagógusok fekete napja
1994 óta minden év október ötödikén ünnepli az UNESCO a pedagógusok világnapját.A dátum a hatalmas előrelépést jelentő 1966-os ILO/UNESCO ajánlás aláírásának állít emléket, amely a tanárok jogait és felelősségét határozta meg. Ma Magyarországon a pedagógusjogok napját sztrájk, polgári engedetlenség és fekete ruhás tiltakozások kísérik – Szombathelyen is több iskolánál demonstráltak.