km/óra
  2024.04.12., péntek  •  Gyula napja
Falco: Perl Zoltán tarolt a bajnokság egyéni díjait tekintve, de Milos Konakov és Váradi Benedek is a legjobbak között

Falco: Perl Zoltán tarolt a bajnokság egyéni díjait tekintve, de Milos Konakov és Váradi Benedek is a legjobbak között

Perl Zoltán, valamint Váradi Benedek is remek szezont produkált, Milos Konakov pedig rögtön első vezetőedzőként eltöltött évében bajnoki címig vezette a szombathelyieket.

 

Vasárnap ért véget a Férfi Kosárlabda NB I 2021/2022-es kiírása, mely a Falco győzelmét hozta, a sárga-feketék ezzel a 2020-as évet nem számítva zsinórban harmadszor hódították el a bajnoki címet.

 

Három nappal a finálé után aztán minden kategóriában közzétették a szezon legjobbjait, ahol több Falco-érdekeltséget is találunk. A döntő MVP-jének, azaz legértékesebb játékosának megválasztott Perl Zoltán emellett az elismerés mellett az év játékosa, valamint az év hazai játékosa címet is bezsebelte, míg a legjobb edzőnek Milos Konakovot választották. A liga első ötösében Perl Zoltán mellett Váradi Benedek, a vasiak csapatkapitánya is helyet kapott.

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 33. évfolyam 13. szám - 2024.04.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 13. szám - 2024.04.05.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Már tudják, hol mérnek a vasi rendőrök a Speedmarathonon
A vasi rendőrök száznál is több javaslatot kaptak az itt élőktől, hogy hol mérjenek majd április 19-én.
Szólunk előre: április második hetében több helyen is útlezárások lesznek Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április második hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani.
Nehéz lesz az április a Rumi úton közlekedőknek
Napokon belül indul a város legforgalmasabb déli bevezető útjának felújítása, a Rumi út aszfaltozása miatt a hónap végén várhatóan pár napig teljes lezárás lesz a szakaszon, de már a marási munkák idején is lassabb haladásra kell számítani.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Spártai megmérettetés Szombathelyen
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Többféle kategóriában mérhetik össze tudásukat a jelentkezők, a szervezők pedig a jótékonyságra is nagy hangsúlyt fektetnek. Aznap több utcát is lezárnak Szombathelyen.