km/óra
  2024.06.20., csütörtök  •  Rafael napja
Pongó Marcell: Két év sárga-feketében

Pongó Marcell: Két év sárga-feketében

Pongó Marcell a következő két szezont a Falco-Vulcano Energia KC együttesénél tölti, erről sajtótájékoztatón számoltak be a klub vezetői, valamint dr. Nemény András, Szombathely polgármestere. A Fehérvártól igazolt játékos abban bízik, hogy a következő években ő is hozzá tud járulni a sárga-feketék sikereihez, hangzott el ma délelőtt a Városháza sajtótermében.

Tóth Kálmán, a Falco Felügyelőbizottságának elnöke mutatta be a gárda új igazolását. Mint elhangzott: a játékos két éves kontraktust írt alá a gárdával.

- Nagyon boldog vagyok, hogy Pongó Marcell immár a mi csapatunkat erősíti. A döntőben is éppen ellenünk bizonyította, hogy elképesztően ügyes kosaras. A klubnál prioritást évez mindig a magyar mag kialakítása, ezért is fontos a mai bejelentés. Immár három válogatott erősíti a Falcót – fogalmazott dr. Nemény András polgármester, aki végezetül hozzátette: abban bízik, hogy a bajnokságban, a kupában és a BL-ben is sikeres lesz a sárga-fekete alakulat.

Pongó Marcell azt mondta: örömmel fogadta el a szombathelyiek megkeresését, a Falco nagyon szép eredményeket ért el az elmúlt években, reményei szerint játékával ő is hozzá tud járulni a sárga-feketék sikereihez

Gráczer György, a klub ügyvezető igazgatója is azt hangsúlyozta: már télen megkezdődött a jövő évi szezonra való előre gondolkodás, amelynek eredményeként Perl Zoltán, Kovács Benedek, Milos Konakov, majd Krivacsevics is elkötelezte magát a csapathoz.

A 26 esztendős kosaras két éve az Albában szerepelt, előtte a Bundesligában játszott. A Falcóban a 3-as mez lesz az övé.  

Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Záporok és jégeső miatt adtak ki riasztást vármegyénkre is
Öt megyére adott ki figyelmeztetés zivatarok miatt szombaton a HungaroMet. Az előrejelzés szerint késő délutántól záporok alakulhatnak ki Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megyében. Vasárnap pedig az északkeleti, keleti megyékben alakulhatnak ki zivatarok.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
Bloomsday 2024: az itt és most ünnepe
30. alkalommal ünnepli Szombathely városa, hogy James Joyce Ulyssesének főhősét, Leopold Bloomot szombathelyi származásúként írta bele a világirodalomba. Az idei, háromnapossá bővült ír–magyar fesztivál, a Bloomsday első napján már nyilvánvalóvá vált, hogy városunk minden idők legszínesebb kortárs művészeti fesztiválja vette kezdetét, melyen a magaskultúra és könnyedebb szórakozás egyaránt képviselteti magát.
Sorsolás: gazdára talált nyereményjátékunk fődíja, a FIAT kabrió
Közjegyző jelenlétében kedden délelőtt megtörtént a májusban indult nyereményjátékunk sorsolása és gazdára talált a FIAT 500-as kabrió.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.