km/óra
  2024.04.13., szombat  •  Ida napja
Ételszállító Suzukija csapódott betonoszlopnak Kőszeg közelében, megsérült a sofőr

Ételszállító Suzukija csapódott betonoszlopnak Kőszeg közelében, megsérült a sofőr

Egy balra ívelő kanyart követően az autó áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd megpördülve a hátuljával egy betonoszlopnak ütközött. A sofőr megsérült, az előre csomagolt ebédek szétszóródtak.

 

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Kőszeg és Cák között, hétfőn délelőtt, írja a 112Press. Egy Suzuki tartott Cák irányába, amikor az autót vezető fiatalember egy balra ívelő kanyart követően elvesztette az uralmát a jármű irányítása felett a nedves úton. A gépkocsi áttért a menetirány szerinti bal oldalra, megpördült és a hátuljával egy betonoszlopnak csapódott. (A környéken összesen két oszlop van az út szélén.) Az autó csomagteréből előre csomagolt ebédek szóródtak szét az úttesten és az árokban.


Az autót vezető fiatalember megsérült a balesetben, a mentők a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították.


A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press

címkék
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Már tudják, hol mérnek a vasi rendőrök a Speedmarathonon
A vasi rendőrök száznál is több javaslatot kaptak az itt élőktől, hogy hol mérjenek majd április 19-én.
Szombaton elstartol a Spartan, itt vannak a részletek
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Épülnek a látványos akadálypályák, melyek csak arra várnak, hogy szombat reggel nyolc órakor elstartoljanak a versenyzők. Szólunk előre, hogy több utcában is forgalomkorlátozás lesz.
Szólunk előre: április második hetében több helyen is útlezárások lesznek Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április második hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani.
Nehéz lesz az április a Rumi úton közlekedőknek
Napokon belül indul a város legforgalmasabb déli bevezető útjának felújítása, a Rumi út aszfaltozása miatt a hónap végén várhatóan pár napig teljes lezárás lesz a szakaszon, de már a marási munkák idején is lassabb haladásra kell számítani.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.