km/óra
  2023.12.03., vasárnap  •  Ferenc napja
Vackor karácsonya
Újévi Operettgála
Előzésből visszatérő Toyota sodródott ki Zsédeny közelében, ketten megsérültek a felborult autóban

Előzésből visszatérő Toyota sodródott ki Zsédeny közelében, ketten megsérültek a felborult autóban

A Sárvár felől Sopron irányába tartó személyautó vezetője egy balra ívelő kanyarban vesztette el az uralmát a járműve felett. A sofőr és az utasa is megsérült a balesetben - adta hírül a 112Press.

A mentők két embert szállítottak kórházba Zsédeny közeléből, ahol letért az útról és felborult egy Toyota személygépkocsi a 84-es főúton.A gépkocsi Sárvár felől érkezett és Zsédeny előtt megelőzött egy járművet. A sofőr egy balra ívelő kanyarban fejezte be a manővert, azonban a Toyota padkára futott, majd egy erős balra kormányzás után sodródni kezdett.

A gépkocsi áttért a menetirány szerinti bal oldalr, majd az útról letérve az árokban felborult és szántóföldön állt meg.A sofőr és utasa az elsődleges adatok alapján nem sérült meg súlyosan, a mentők a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították őket.

A mentés és a helyszíni szemle ideje alatt a Sárvár felé vezető oldalon alakult ki kisebb torlódás. Sárvári tűzoltók is érkeztek a helyszínre.A nyomok alapján korábban egy másik jármű kiegyenesítette a kanyart ott, ahol a Toyota vezetője még ellenkormányzott. A másik jármű a menetirány szerinti jobb oldalon hajtott az árokba és a kerekein maradt, nem borult fel. - írja a 112Press-

.

Fotó: Tánczos Mihály/112Press

címkék
Savaria Fórum 32. évfolyam 43. szám - 2023.12.01.
Savaria Fórum 32. évfolyam 43. szám - 2023.12.01.
tematikus oldalak