km/óra
  2024.04.13., szombat  •  Ida napja
Elmarad Rúzsa Magdi szombathelyi koncertje

Elmarad Rúzsa Magdi szombathelyi koncertje

A 2023. december 5-én Szombathelyre, az AGORA-Művelődési és Sportházba tervezett Rúzsa Magdi koncertet betegség miatt elhalasztják, olvasható a koncertet szervező menedzseriroda közleményétben.

 

Az új időpont 2024. március 5., kedd. A helyszín és a kezdési időpont változatlan.


A megváltott jegyek érvényesek, de ha a koncert új időpontja nem alkalmas, úgy a megváltott jegyeivel kapcsolatban az alábbi lehetőségeket tudják felajánlani:  


Beváltható az ún. szabad felhasználású jegyre 
A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében felhasználható 2024.12.31-ig, egy ön által választott előadás jegyének megvásárlásakor a gag.jegy.hu weboldalon. Amennyiben az új előadás jegy ára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával kiegyenlítheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja. Ezt az opciót az alábbi linken tudja érvényesíteni! 


Vissza lehet igényelni a jegy árát. Ez itt tehető meg. 


Azt kérik, hogy a választ 2023. december 17-ig jelezzék! 


Az AGORA Jegyirodában személyesen vásárolt jegyek 2023. december 17-ig visszaválthatók a vásárlás helyszínén. (AGORA-Művelődési és Sportház, 9700 Március 15. tér 5. Tel.: 06 20 502 9351)

Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Már tudják, hol mérnek a vasi rendőrök a Speedmarathonon
A vasi rendőrök száznál is több javaslatot kaptak az itt élőktől, hogy hol mérjenek majd április 19-én.
Szombaton elstartol a Spartan, itt vannak a részletek
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Épülnek a látványos akadálypályák, melyek csak arra várnak, hogy szombat reggel nyolc órakor elstartoljanak a versenyzők. Szólunk előre, hogy több utcában is forgalomkorlátozás lesz.
Szólunk előre: április második hetében több helyen is útlezárások lesznek Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április második hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani.
Nehéz lesz az április a Rumi úton közlekedőknek
Napokon belül indul a város legforgalmasabb déli bevezető útjának felújítása, a Rumi út aszfaltozása miatt a hónap végén várhatóan pár napig teljes lezárás lesz a szakaszon, de már a marási munkák idején is lassabb haladásra kell számítani.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.