km/óra
  2022.08.15., hétfő  •  Mária napja
Elindult Magyarországon az HBO Max

Elindult Magyarországon az HBO Max

Keddtől már Magyarországon is elérhető az HBO Max, mely a korábban hazánkban elérhető HBO GO-t váltja, kétszer annyi tartalommal.

 

A WarnerMedia streamingszolgáltatásán többek között az HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals tartalmai is elérhetők lesznek, míg a Warner Bros. mozifilmjeit 45 nappal a premier után találjuk meg a szolgáltatás kínálatában. Szinkron és felirat is elérhető lesz a sorozatokhoz és filmekhez.

 

A csatornára érkező filmek között elérhetők a tavalyi év olyan sikerfilmjei, mint a Dűne vagy a Godzilla vs. Kong, de az indulás előtti hetekben azt is bejelentette a Sony Pictures Television és a WarnerMedia, hogy Kelet-Közép-Európában is folytatják az együttműködést, így a Sony Pictures Entertainment (SPE) kínálatának több eleme is csak az HBO csatornáin és az HBO Max streamingjén lesz látható.

 

A frissítés, amelynek keretében az HBO GO-ból HBO Max lesz, folyamatosan zajlik reggel óta. 

 

Az aktív és közvetlen HBO GO-előfizetéssel rendelkező ügyfelek automatikusan átkerülnek az új felületre, ahol 33 százalékos kedvezményt kapnak, tehát az induláskor 1590 forintba kerül számukra az előfizetés.

címkék
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Nem vitte el a részeg lányt a taxis, ököllel esett az autónak a barátnője
Egy szórakozóhelyhez kértek taxit vasárnap hajnalban a szombathelyi Szinyei Merse Pál utcába. A kiérkező autónak egy szinte önkívületi állapotban földön fekvő nőt kellett volna elszállítania.
Embert gázolt a vonat Táplánszentkeresztnél
A Szombathelyről 6:17-kor Zalaszentivánba elindult 9812 sz. személyvonat Hatmajor forgalmi kitérőnél ismeretlen személyt gázolt, közölte a GYSEV.
Vasi győzelem a zöld-fehér rangadón, 14 év után nyert a Haladás hazai környezetben a Győr ellen
A szombathelyiek mérlege így három fordulót követően két győzelem, valamint egy döntetlen.
Hazatérés: Likó Marci újra Szombathelyen zenél
Zaklatott gyerekkorában a zene volt a kapaszkodó. Aztán úgy hozta a sors, hogy ez lett a hivatása. Szövegei őszinték, vibrálóak, tele mélységekkel, magasságokkal... Likó Marcell szorosan kötődik Szombathelyhez, hiszen itt járt főiskolára, és ezek az évek komoly inspirációt jelentettek számára az alkotói pályáján. Zenekara, a Vad Fruttik a Savaria Történelmi Karnevál egyik fő fellépője: augusztus 27-én, szombaton 21.30-tól övék a Fő téri Forum Színpad!
Megyei I. osztály: a Vasváré a nap egyetlen hazai győzelme
A Rábapaty a Csepreg, a Király SE a Táplánszentkereszt, míg a Szentgotthárd a Bük otthonából távozott három ponttal.