km/óra
  2023.12.11., hétfő  •  Árpád napja
Suzuki S Cross Suzuki Castrum
Suzuki Swift Suzuki Castrum
Suzuki Vitara Suzuki Castrum

El a kezekkel a kultúrától! El a kezekkel Jordán Tamástól! - az MSZP közleménye

AZ MSZP sajtóközleményt adott ki annak kapcsán, hogy a fideszes képviselők nem szavazták meg Jordán Tamás díszpolgári címét.

Azok után, hogy példátlan módon megpróbálta betiltani a szombathelyi Fidesz a Weöres Sándor Színház karneváli előadását, ismételten, sokadszorra bizonyította, hogy semmitől sem riadnak vissza, ha a szabad színjátszásról, ha a nekik nem tetsző vélemények eltiprásáról van szó.


A tegnapi napon a Közgyűlés Szombathely Díszpolgára címet adományozta Jordán Tamás színházigazgató úrnak. A fideszes képviselők nem szavazták meg a cím odaítélését. Dr. Kecskés László képviselő hosszasan kifejtette, hogy miért nem érdemli meg Jordán Tamás a díszpolgári címet. Több fideszes képviselő is közölte, hogy amennyiben többségük lesz a választásokon, abban az esetben visszavonják Jordán Tamás díszpolgári címét.


Balázsy Péter a Fidesz polgármesterjelöltje természetesen ismét nem nyilatkozott a kérdésben! Ismételten nem tartotta fontosnak, hogy a szombathelyiek megismerhessék a véleményét!


Üzenjük Balázsy Péternek, hogy meg fogjuk védeni Jordán Tamást!


Üzenjük Balázsy Péternek, hogy elég volt egy szombathelyi embert hátba szúrnia!


Nem fogjuk tűrni, hogy ismét becsületes munkában megőszült, tisztességes embereket alázzon meg!


Üzenjük Balázsy Péternek, hogy az időseket és a hagyományainkat tisztelni kell!


Követeljük, hogy nyilatkozzon arról, hogy ha teheti, megvonja-e vagy sem a díszpolgári címet Jordán Tamástól!


MSZP Szombathely

címkék
Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Itt vannak a 2023-as szombathelyi adventi vásár programjai
November 24-én nyílik meg a szombathelyi Fő téri 2023-as adventi vásár. Itt vannak a részletes programok.
December 10-től a teljes szakaszon a MÁV közlekedteti a Szombathely-Budapest InterCityket
Több jelentős változás is ételbe lép a 2023/24. évi közforgalmú vasúti menetrend bevezetésével. Idén december 10-től a két személyszállítást végző vasúttársaság, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. is áttér a járat alapú közlekedésre, olvasható a GYSEV közleményében.
Folytatódnak a pályaépítési munkák a szombathelyi vasútállomáson, módosulnak a menetrendek
Szombathely állomáson 2024. január 31-ig tovább folytatódnak a pályaépítési munkálatok. A vágányzár alatt a Szombathely állomásról induló és érkező vonatok többsége módosított menetrend szerint közlekedik, áll a GYSEV közleményében.
Elindult Rudolf, a Mikulás-busz Szombathelyen
Az idei év nagy meglepetése, a feldíszített busz december 5-én, napnyugta után gördült ki először a kocsiszínből, és egészen december 26-ig közlekedik majd naponta a szombathelyi utakon. Na de nem ám mindig ugyanazon a vonalon, hanem gyakorlatilag bárhol és bármikor felbukkanhat, így a karácsony előtti időszakban minden buszozó utazhat majd Rudolffal.