km/óra
  2022.05.27., péntek  •  Hella napja

El a kezekkel a kultúrától! El a kezekkel Jordán Tamástól! - az MSZP közleménye

AZ MSZP sajtóközleményt adott ki annak kapcsán, hogy a fideszes képviselők nem szavazták meg Jordán Tamás díszpolgári címét.

Azok után, hogy példátlan módon megpróbálta betiltani a szombathelyi Fidesz a Weöres Sándor Színház karneváli előadását, ismételten, sokadszorra bizonyította, hogy semmitől sem riadnak vissza, ha a szabad színjátszásról, ha a nekik nem tetsző vélemények eltiprásáról van szó.


A tegnapi napon a Közgyűlés Szombathely Díszpolgára címet adományozta Jordán Tamás színházigazgató úrnak. A fideszes képviselők nem szavazták meg a cím odaítélését. Dr. Kecskés László képviselő hosszasan kifejtette, hogy miért nem érdemli meg Jordán Tamás a díszpolgári címet. Több fideszes képviselő is közölte, hogy amennyiben többségük lesz a választásokon, abban az esetben visszavonják Jordán Tamás díszpolgári címét.


Balázsy Péter a Fidesz polgármesterjelöltje természetesen ismét nem nyilatkozott a kérdésben! Ismételten nem tartotta fontosnak, hogy a szombathelyiek megismerhessék a véleményét!


Üzenjük Balázsy Péternek, hogy meg fogjuk védeni Jordán Tamást!


Üzenjük Balázsy Péternek, hogy elég volt egy szombathelyi embert hátba szúrnia!


Nem fogjuk tűrni, hogy ismét becsületes munkában megőszült, tisztességes embereket alázzon meg!


Üzenjük Balázsy Péternek, hogy az időseket és a hagyományainkat tisztelni kell!


Követeljük, hogy nyilatkozzon arról, hogy ha teheti, megvonja-e vagy sem a díszpolgári címet Jordán Tamástól!


MSZP Szombathely

címkék
Savaria Fórum 31. évfolyam 19.szám - 2022.05.20.
Savaria Fórum 31. évfolyam 19.szám - 2022.05.20.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei I. osztály: magabiztosan nyert és bajnok lett a Sárvár
Hat találkozóból négyen gólképtelenek maradtak a hazai csapatok, a Sárváron kívül a Haladás-Zanat tudta otthon tartani mindhárom bajnoki pontot.
Csaknem 400 fiatal táncolt együtt a Fő téren (képgaléria)
Csaknem 400 fiatal táncolta el Johann Strauss Denevér című operettjéből a négytételes francia négyest ma a Fő téren. Két év kihagyás után ismét megrendezte az AGORA a Quadrille Európai Táncfesztivált, melynek kizárólagos hazai helyszíne Szombathely.
Ne hívj rendőrt, sokat ittam! – kérte a BMW sérült sofőrje, majd elmenekült a helyszínről
Nagy csattanásra ébredtek több háznál az acsádi Béke utcában és többen azonnal kiszaladtak az utcába megnézni, hogy mi történt. Addigra egy vérző fejű ember szállt ki a betonáteresznek ütközött roncsból.
A nagy halászléharc – Szegedi kontra bajai
A hal ősi ókeresztény szimbólum. Krisztus és a megtért ember jelképe, ünnepnapokon pedig Jézus csodatetteit és a belé vetett hitet jelenti. Szenteste számos országban kerül hal az asztalra a legkülönbözőbb formában, nálunk a halászlé vált hagyománnyá. Hogy a bajai vagy a szegedi a jobb, ízlés dolga, lényeg, hogy jól elkészítve mindkettő finom.
Megyei I. osztály: mindkét vasárnapi mérkőzésen döntetlen született
A Vép pontvesztésével biztossá vált a Celldömölk harmadik helye, a Bük nehéz helyzetből mentett pontot a Táplán otthonában.
legfrissebbek
Már 6,2 millióan használnak okostelefont Magyarországon
A válaszadók nagyjából kétharmada szintén maximum 10 alkalmazást használt nagyobb gyakorisággal.
Egy apa ölhette meg lányait Aszódon
A 46 éves férfi - nagy valószínűséggel május 20-áról 21-ére virradóra - álmukban megölte lányait, majd a Heves megyei Adács közelében egy mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg.
 Mintegy tízezren érkeztek Ukrajnából csütörtökön 
A beléptetettek közül a rendőrség 305 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást.
Hamis pozitív Covid-teszttel akarta elkerülni a börtönt egy tolvaj
A hamis teszt beszerzésében a férfi egy 28 éves ismerősének segítségét kérte, akinek édesanyja egy konténeres szűrőponton dolgozott. Az első mintavételkor, tavaly decemberben százezer forintot adott át a 48 éves nőnek.
Ötkilónyi heroint akart Magyarországra csempészni egy német férfi
A dupla falú kofferben a férfi tizenhárom, fóliába tekert csomagban heroint rejtett el.