km/óra
  2024.06.14., péntek  •  Vazul napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Döntsd el, ki lépjen fel az idei Sitkei Rockfesztiválon!

Döntsd el, ki lépjen fel az idei Sitkei Rockfesztiválon!

A közönséget is bevonják a műsor-összeállításba a 36. Sitkei Rockfesztivál szervezői. A Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület az amatőr, feltörekvő zenekarok népszerűsítése érdekében lájkversenyt indított Facebook-oldalán.

Idén augusztus 30-31-én tartják meg a Sitkei Rockfesztivált Sitkén, a Kálvária-dombon, a főbb fellépők között pedig ott lesz a Dying Wish, a Depresszió, a Kárpátia, az Atilla Fiai Társulat Varga Miklóssal, a Falcon Project, az Ismerős Arcok, a Lord, a Road és az Omen.

Most pedig Facebook-oldalán tette közzé a szervező Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület, hogy idén a közönséget is bevonják a szervezésébe: a közönség dönthet arról, ki lépjen fel a kora délutáni órákban. A program ugyanis még két zenekarral biztosan kiegészül, de hogy kikkel, arról kizárólag a közönség dönt.

A szervezők egy előválogatást követően 12 feltörekvő, tehetséges rock- és metálbandát gyűjtöttek össze, képpel, rövid bemutatkozással és egy videóval a Facebookon. Közülük lehet választani: AFIUM, Butterbros, EVILUTION, FLOUT, KerecseN, Mhorai, Novelzone, Pair o’Dice, Red Hot Chili Pappas, SenoR Zenekar, SHIRLEY, Spitfire.

Az a kettő együttes, amelyik a legtöbb lájkot kapja, felléphet a 36. Sitkei Rockfesztiválon. A szavazás határideje 2024. március 10., vasárnap 22 óra.

A Sitkei Rockfesztivál szervezői elmondták, rengeteg megkeresést kapnak amatőr zenekaroktól. Fontos számukra, hogy lehetőségeikhez mérten felkarolják őket, mindenkinek azonban nem tudnak fellépési lehetőséget biztosítani. Ezért döntöttek úgy idén, hogy a közösségi oldalukon bemutatkozhatnak a zenekarok.

A Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület kiemelte, a rockfesztivál oldalát több mint 17 ezren követik, így aki nem kerül be a műsorba, az is kap egy kis nyilvánosságot. Arra biztatnak minden rockzenét kedvelőt, hogy hallgassák meg a zenekarokat, hátha új kedvencet találnak.

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 22. szám - 2024.06.07.
Savaria Fórum 33. évfolyam 22. szám - 2024.06.07.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
Szombathelyen és a megyében is küzdenek az árral
Az éjszakai esőzések után ismét áradnak, kilépnek medrükből a folyók és a patakok a megyében, Szombathelyen is védekezni kell a víz ellen. A Rábán és a Pinkán is harmadfokú készültség van, más megyékből vezényeltek át szakembereket, a Rába-völgyben további áradásokra kell számítani.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.