km/óra
  2024.04.12., péntek  •  Gyula napja
Devizapiac - Gyengült a hét végére a forint, 374 az euró

Devizapiac - Gyengült a hét végére a forint, 374 az euró

Gyengült pénteken a forint a bankközi piacon, a hetet vegyes eredménnyel fejezte be a főbb devizákkal szemben.

Az eurót pénteken este hat órakor 374,13 forinton jegyezték a reggel hat órai 373,63 forint után. A dollár jegyzése 340,88 forintra ment fel 337,53 forintról, a svájci franké pedig 380,58 forintra 380,20-ról. A forint így 0,1 százalékkal gyengült pénteken az euróval és a svájci frankkal szemben, valamint egy százalékkal a dollár ellenében.

Péntek esti jegyzésén a forint 0,2 százalékkal áll erősebben a hét eleji kezdésnél az euróval, 0,7 százalékkal erősebben a dollárral szemben, de 0,2 százalékkal gyengébben a svájci frank ellenében.

Az év eleje óta a forint 6,3 százalék nyereségre tett szert az euróval szemben, 8,7 százalékot erősödött a dollár és 5,7 százalékot a svájci frank ellenében.

címkék
Savaria Fórum 33. évfolyam 13. szám - 2024.04.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 13. szám - 2024.04.05.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Már tudják, hol mérnek a vasi rendőrök a Speedmarathonon
A vasi rendőrök száznál is több javaslatot kaptak az itt élőktől, hogy hol mérjenek majd április 19-én.
Szólunk előre: április második hetében több helyen is útlezárások lesznek Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április második hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani.
Nehéz lesz az április a Rumi úton közlekedőknek
Napokon belül indul a város legforgalmasabb déli bevezető útjának felújítása, a Rumi út aszfaltozása miatt a hónap végén várhatóan pár napig teljes lezárás lesz a szakaszon, de már a marási munkák idején is lassabb haladásra kell számítani.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Spártai megmérettetés Szombathelyen
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Többféle kategóriában mérhetik össze tudásukat a jelentkezők, a szervezők pedig a jótékonyságra is nagy hangsúlyt fektetnek. Aznap több utcát is lezárnak Szombathelyen.