km/óra
  2024.05.20., hétfő  •  Bernát, Felícia napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Busz oldalába hajtott egy Ford Szombathelyen – senki sem sérült meg a balesetben

Busz oldalába hajtott egy Ford Szombathelyen – senki sem sérült meg a balesetben

A román rendszámú személyautó magyar vezetője figyelmen kívül hagyta az Állj! Elsőbbségadás kötelező! táblát és a Bükre tartó, szabályosan közlekedő MAN autóbusz oldalának hajtott a gépkocsijával.

 

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt a szombathelyi Nádasdy Ferenc és Szelestey László utcák kereszteződésében, írja a 112Press. Egy MAN autóbusz haladt a Március 15. tér irányába a Szelestey László utcában. A sofőr akkor sem tudott volna száguldozni, ha akar, mivel folyamatos kocsisor haladt előtte és mögötte is két autóbusz érkezett. 


A Nádasdy utcánál a menetirány szerinti bal oldalról egy román rendszámú Ford érkezett, amely az Állj, elsőbbségadás kötelező! tábla ellenére fékezés nélkül behajtott a kereszteződésbe. 


A busz vezetője látta, hogy a balesetet már nem lehet elkerülni. A busz szinte azonnal megállt, a személygépkocsi pedig a sofőr lába mellett csapódott bele a MAN-ba. A Ford légzsákjai kinyíltak.


A gépkocsi vezetője nem adott választ a buszról leszállóknak arról, hogy mire figyelt. A mentők megvizsgálták a férfit, de nem kellett elszállítaniuk, mivel nem sérült meg.


Teljes útlezárás mellett zajlott a helyszíni szemle. Szombathelyi tűzoltók érkeztek a helyszínre. A törmeléket a SZOVA ügyeletesei takarították fel az úttestről.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak