km/óra
  2024.06.16., vasárnap  •  Jusztin napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Balassa: Ez a választás a Fidesz kritikája volt

Balassa: Ez a választás a Fidesz kritikája volt

Úgy néz ki, Nemény András jó munkát végzett és amellett, hogy jó munkát végzett, elég nagy felhatalmazást kapott, mondta a Konzervatívok Egy Jobb Városért Egyesület polgármesterjelöltje.

Balassa Péter, a Konzervatívok Egy Jobb Városért Egyesület polgármesterjelöltje így értékelt. 

- Nagyon-nagyon nehéz vállalást tettünk, de büszke vagyok minden egyes jelöltemre, és büszke vagyok a Konzervatívok Egy Jobb Városért Egyesület kampányára. Én azt gondolom, hogy megmutattuk azt a civil független programot, amit szerettünk volna Szombathely városának. Tiszteletben tartjuk a választói akaratot. Látjuk a részeredményeket és látható, hogy elsöprő győzelem lesz a jelenlegi városvezetés részéről. Várjuk meg a teljes végeredményt. Nemény András polgármester úrnak, a következő polgármester úrnak azt gondolom, hogy már lehet gratulálni. A körzetek jelöltjeinek is, ahogy hallom és látom itt az adatokat, eléggé döbbenetesen nagy fölényű győzelem lesz. Gratulálok a jelölteknek, gratulálok a győzteseknek. Szombathely lakosai megmutatták és megmondták azt, hogy milyen irányt szeretnének. A konzervatívok egy jobb városi egyesület jelöltjei becsülettel végezték a munkájukat. A kampányt szerintem becsülettel és nagyon normális hangvételben szakmailag meg tudtuk tenni. Én mindig az az ember voltam, aki azt mondtam, hogy magunkkal foglalkozzunk és tartsuk tiszteletben azt a választói akaratot, ami jelen pillanatban lassan körvonalazódni fog.

Érdekes az eredmény, de megmondom őszintén, hogy valahol ez várható volt, és leginkább a kritika a Fidesz politikájáról szólt, mert jelen pillanatban megmutatta a választási eredmény, hogy nagyon-nagyon elégedetlen volt azzal a fideszes ellenzéki politizálással, amit helyben a jelenlegi fideszes városvezetők vagy városi képviselők tettek az elmúlt 5 évben. Nemény András úgy néz ki, hogy jó munkát végzett és amellett, hogy jó munkát végzett, elég nagy felhatalmazást kapott. Én a parlamentben is elmondtam, hogy ami Szombathely érdeke, megszavazom, ami nem Szombathely érdeke, nem szavazom meg, ami Szombathely érdeke támogatni fogom, és országgyűlési képviselőként azon fogok dolgozni, és azon dolgoztam mindig is, hogy ez a város fejlődjön. Elmondtam a kritikát a polgármesteri vitán, elmondtam, hogy én milyen utat szeretnék a szombathelyieknek mutatni. A civil egyesületünk egy tavaly májusban bejegyzett olyan független egyesület, ahol egy más utat kínáltak a szombathelyi választópolgároknak. Elfogadjuk a végeredményt, tisztában vagyunk vele, hogy nagyjából mi az az eredmény, ami részünkről elvárható volt.

 

kapcsolódó galéria
címkék
Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.