km/óra
  2022.07.01., péntek  •  Tihamér, Annamária napja
Azonnal meghalt a sofőr, Lancia hajtott tehervonat elé Sárvárnál

Azonnal meghalt a sofőr, Lancia hajtott tehervonat elé Sárvárnál

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Sárváron csütörtökön hajnalban. Egy Lancia személyautó eddig tisztázatlan körülmények között a sínekre hajtott a Selyemgyár utcai átkelőnél. A sofőr életének megmentésére nem volt lehetőség.

 

Az ütközést követően a tehervonat körülbelül 400 métert tolta maga előtt a Lanciát, végül körülbelül 150 méterre a sárvári vasútállomástól állt meg, írja a 112Press. Sárvári tűzoltók szabadították ki a sofőr testét és átvizsgálták a roncsot másik utas után kutatva. Átnézték az ütközés és a roncs közötti szakaszt is, hogy zuhant-e ki a valaki a járműből. 


Információik szerint az áldozat egy asszony. Az átkelőben látott nyomok alapján feltételezhető, hogy a gépkocsi állt a síneken az ütközés pillanatában. Ez jelenthet akár szándékosságot is, de mivel az átjáró egy kisebb emelkedő tetején van, így az is lehet, hogy a sofőr későn vette észre a fénysorompó piros jelzését és lefulladt az autója. 


A fénysorompó működött a baleset időpontjában, ennél az átjárónál félsorompó nincs.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press
 

Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
A lakosság többsége bízik a biztosítókban
A lakosság fele havi legfeljebb 10 ezer forintot költ biztosításra.
12 445-en érkeztek Ukrajnából csütörtökön
A beléptetettek közül a rendőrség 309 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást.
Ma zárva lesznek az orvosi rendelők és a gyógyszertárak 
A Semmelweis-nap a magyar egészségügy napja, amelyet Semmelweis Ignác orvos, "az anyák megmentője" születésnapján, július 1-jén tartanak.
Gyorsan gyarapodnak a Fővárosi Állatkert kis pusztai macskái
Az Ázsia belső területein őshonos macskafélével 2013-ban kezdtek el foglalkozni a városligeti intézményben, és ez az első alkalom, hogy szaporítani is sikerült őket.A szakemberek először nyolchetes korukban vették kézbe a kicsiket az első vizsgálatok elvégzése, az ivar meghatározása, az azonosító chip elhelyezése és a súlymérés céljából. Most, hat hét elteltével újra egyenként megnézték az állatokat, hogy minden rendben van-e velük.
Gyengült csütörtökön a forint