km/óra
  2024.04.13., szombat  •  Ida napja
Augusztusi forgatag a Johanneumban

Augusztusi forgatag a Johanneumban

A Johanneum és a Túróczy Zoltán Szeretetotthon lakói zenés délelőttön vehettek részt, írja a Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ hivatalos Facebook-oldala.

A poszt szerint: "Menczinger Tamás áhitatát zenés, táncos programok követték. Galambos Berni gitárral kísért zenés versekkel mozgatta meg a jelenlévőket, Németh Krisztián táncpartnerével bűvölte el a nézőket, majd Kovács Miklós volt a következő vendég, aki megénekeltette és táncra perdítette lakóinkat. A rendezvényen a frissítő kólát a McDonald's biztosította.

A fantasztikus hangulatú délelőttöt a Háklár banda koncertje zárta. Felemelő érzés volt, ahogy az utolsó dal refrénjét együtt énekelte idős, fogyatékkal élő és hajléktalan ... "Nézd a nap, odasüt a házra, madárka szállt az antennára, és a szél levelet visz körbe, de jó, hogy megjöttél a Földre."

Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Már tudják, hol mérnek a vasi rendőrök a Speedmarathonon
A vasi rendőrök száznál is több javaslatot kaptak az itt élőktől, hogy hol mérjenek majd április 19-én.
Szombaton elstartol a Spartan, itt vannak a részletek
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Épülnek a látványos akadálypályák, melyek csak arra várnak, hogy szombat reggel nyolc órakor elstartoljanak a versenyzők. Szólunk előre, hogy több utcában is forgalomkorlátozás lesz.
Szólunk előre: április második hetében több helyen is útlezárások lesznek Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április második hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani.
Nehéz lesz az április a Rumi úton közlekedőknek
Napokon belül indul a város legforgalmasabb déli bevezető útjának felújítása, a Rumi út aszfaltozása miatt a hónap végén várhatóan pár napig teljes lezárás lesz a szakaszon, de már a marási munkák idején is lassabb haladásra kell számítani.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.