km/óra
  2022.08.15., hétfő  •  Mária napja
Áthajtott a szalagkorláton egy Nissan az M86-oson, Ölbőnél

Áthajtott a szalagkorláton egy Nissan az M86-oson, Ölbőnél

Levált az abroncs futófelülete és irányíthatatlanná vált egy Nissan pick-up az M86-os autóúton, Ölbő közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt.

 

Répcelak irányába tartott az M86-os autóúton egy Nissan pick-up, amikor a jármű bal hátsó abroncsáról levált a futófelület a 110 km/órás szakaszon, írja a 112press. A Nissan sodródni kezdett, majd a menetirány szerinti bal oldalon szalagkorlátnak ütközött. A pick-up felugratott a szalagkorlátra, áthajtott rajta, majd a nekicsapódott a szemközti oldal szalagkorlátjának is. A gépjármű végül egy kerékkel a szalagkorláton fennakadva, a Szombathely felé vezető oldal belső sávjában állt meg. A balesetben személyi sérülés nem történt.


Fotó: Tánczos Mihály/112press

Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Ennyibe kerülnek idén a jegyek a karneválra
Nem vitte el a részeg lányt a taxis, ököllel esett az autónak a barátnője
Egy szórakozóhelyhez kértek taxit vasárnap hajnalban a szombathelyi Szinyei Merse Pál utcába. A kiérkező autónak egy szinte önkívületi állapotban földön fekvő nőt kellett volna elszállítania.
Embert gázolt a vonat Táplánszentkeresztnél
A Szombathelyről 6:17-kor Zalaszentivánba elindult 9812 sz. személyvonat Hatmajor forgalmi kitérőnél ismeretlen személyt gázolt, közölte a GYSEV.
Vasi győzelem a zöld-fehér rangadón, 14 év után nyert a Haladás hazai környezetben a Győr ellen
A szombathelyiek mérlege így három fordulót követően két győzelem, valamint egy döntetlen.
Hazatérés: Likó Marci újra Szombathelyen zenél
Zaklatott gyerekkorában a zene volt a kapaszkodó. Aztán úgy hozta a sors, hogy ez lett a hivatása. Szövegei őszinték, vibrálóak, tele mélységekkel, magasságokkal... Likó Marcell szorosan kötődik Szombathelyhez, hiszen itt járt főiskolára, és ezek az évek komoly inspirációt jelentettek számára az alkotói pályáján. Zenekara, a Vad Fruttik a Savaria Történelmi Karnevál egyik fő fellépője: augusztus 27-én, szombaton 21.30-tól övék a Fő téri Forum Színpad!