km/óra
  2024.04.14., vasárnap  •  Tibor napja
Árokba csapódott egy Peugeot furgon a 84-es főúton - megsérült a sofőr

Árokba csapódott egy Peugeot furgon a 84-es főúton - megsérült a sofőr

A Jánosháza felől Sárvár irányába tartó furgon Káld közelében tért le a főútról. A mentők kórházba szállították az autó vezetőjét. Szombathelyen is történt baleset délelőtt, írja a 112press.hu.

A tudósítás szerint: Az elsődleges adatok alapján nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett az a sofőr, akinek a járműve Káld közelében tért le az útról a menetirány szerinti jobb oldalon szombaton reggel.

A Sárvár felé tartó Peugeot megpördült és a hátuljával is árokfalnak ütközött.
 
A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom.
 
Az úttestet a Magyar Közút munkatársa takarította le.

Pályaelhagyásos baleset történt Szombathely közelében csütörtökön délelőtt.  Egy fiatalember tartott Nárai felől Szombathely irányába, amikor az Állatkegyeleti Park melletti kanyargós útszakaszon az autó megcsúszott és a menetirány szerinti bal oldalon árokba csapódott.

Olvasónk elmondása alapján a gépkocsit egy fiatalember vezette, aki megsérült. A baleset után többen is elhajtottak mellette, végül egy Náraiban élő férfi állt meg segíteni.

(Fotó: Polgár András Szabolcs)

Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Már tudják, hol mérnek a vasi rendőrök a Speedmarathonon
A vasi rendőrök száznál is több javaslatot kaptak az itt élőktől, hogy hol mérjenek majd április 19-én.
Szombaton elstartol a Spartan, itt vannak a részletek
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Épülnek a látványos akadálypályák, melyek csak arra várnak, hogy szombat reggel nyolc órakor elstartoljanak a versenyzők. Szólunk előre, hogy több utcában is forgalomkorlátozás lesz.
Nehéz lesz az április a Rumi úton közlekedőknek
Napokon belül indul a város legforgalmasabb déli bevezető útjának felújítása, a Rumi út aszfaltozása miatt a hónap végén várhatóan pár napig teljes lezárás lesz a szakaszon, de már a marási munkák idején is lassabb haladásra kell számítani.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Szólunk előre: április második hetében több helyen is útlezárások lesznek Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április második hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani.