km/óra
  2023.12.09., szombat  •  Natália napja
Suzuki S Cross Suzuki Castrum
Suzuki Vitara Suzuki Castrum
Suzuki Swift Suzuki Castrum
Arnold Schwarzenegger a Lidl barkácstermékeinek új arca (VIDEÓ!)

Arnold Schwarzenegger a Lidl barkácstermékeinek új arca (VIDEÓ!)

Arnold Schwarzenegger akciófilmsztárral, Kalifornia volt kormányzójával reklámozza új barkácstermékeit a Lidl, írja a European Supermarket Magazine nyomán a Telex.

A „You got this” mottóval megjelent reklámfilm jeleneteiben a Terminátor egykori sztárja akkus fúrót és kézi körfűrészt dobál, az 1990-es Ovizsaru filmjét felidézve arról beszél gyerekeknek, hogy mennyire fontos a kreatív gondolkodás.

A Lidl közleményében azt írta a reklámfilmről, hogy Arnold Schwarzenegger „tökéletesen illik” a Parkside termékcsalád termékeihez, és olyan szavak kapcsolódnak hozzá, mint az „erő, az ambíció, a gyakorlatiasság és a vagány hozzáállás” - írja a Telex

A Schwarzeneggerrel készült kisfilm, ami a több európai országban is elérhető, mintegy 800 barkács- és lakáskarbantartó eszközt reklámoz, már felkerült a Youtube-ra, itt lehet megnézni:

https://www.youtube.com/watch?v=nN6P2V2cw3s&t=3s

 

 

 

címkék
Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
December 10-től a teljes szakaszon a MÁV közlekedteti a Szombathely-Budapest InterCityket
Több jelentős változás is ételbe lép a 2023/24. évi közforgalmú vasúti menetrend bevezetésével. Idén december 10-től a két személyszállítást végző vasúttársaság, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. is áttér a járat alapú közlekedésre, olvasható a GYSEV közleményében.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Itt vannak a 2023-as szombathelyi adventi vásár programjai
November 24-én nyílik meg a szombathelyi Fő téri 2023-as adventi vásár. Itt vannak a részletes programok.
Megnyílt 2023. adventi vására, amit minden szombathelyinek látnia kell
A Fő téren felgyúltak a fények, elindult az adventi kisvonat, és forralt bor illata száll: megnyílt Szombathely minden eddiginél látványosabb adventi vására.
Folytatódnak a pályaépítési munkák a szombathelyi vasútállomáson, módosulnak a menetrendek
Szombathely állomáson 2024. január 31-ig tovább folytatódnak a pályaépítési munkálatok. A vágányzár alatt a Szombathely állomásról induló és érkező vonatok többsége módosított menetrend szerint közlekedik, áll a GYSEV közleményében.