km/óra
  2024.06.20., csütörtök  •  Rafael napja
Üdv köztünk Kata, Olívia, Korina, Nazira és Lara!

Üdv köztünk Kata, Olívia, Korina, Nazira és Lara!

Velük gazdagodtunk és tőlük búcsúztunk az elmúlt héten Szombathelyen.

SZÜLETÉS:

Szalai Tamás és Kardos Luca leánya: Kata, Kati Sándor és Farkas Ildikó fia: Nimród, Lohonya Imre László és Horváth Ramóna leánya: Míra Csilla, Köbli Gábor és Lődör Nikoletta leánya: Júlia, Kondor Máté és Horváth Andrea leánya: Olívia, Raffai Ádám és Kóbor Gabriella leánya: Gréta, Márovics Béla és Szabó Renáta leánya: Olívia, Klópusz Ferenc és Herczeg Hajnalka leánya: Korina, Fenyvesi Zoltán László és Horváth Renáta leánya: Zorka Kamilla, Hajmási László és Egervári Edina leánya: Fanni Panna, Somogyi Árpád és Gyabronka Viktória leánya: Nazira, Horváth Levente András és Ress Lívia leánya: Liza, Auth Krisztián és Deé Szilvia leánya: Kira, Illés Ádám és Zátonyi Anna fia: Milán, Hauk Krisztián és Hertel Krisztina fia: Nimród, Volper Tibor és Tóth Anett leánya: Szofia Elina, Fekete Dániel és Abért Alexandra fia: Dominik, Szakály Attila Máté és Varga Evelin Lilla leánya: Elina, Szijj Róbert és Mecseki Hanna fia: Denisz István, Nagy Olivér és Szabó Renáta Anna fia: Nimród, Zenkl Márk és Horváth Dorina leánya: Amira, Németh László és Takács Barbara leánya: Lara, Balogh Gábor és Szovák Barbara Anna leánya: Rebeka Rozália, Takács Imre és Fallauber Mónika Hilda fia: Imre Máté, Bakó Martin és Cséve Adrienn fia: Bálint


HÁZASSÁG:

Kiss Szabolcs és Papp Bernadett, Sarmasági Györk és Stummer Krisztina Virág, Horváth Adrián és Ormándi Eszter


HALÁLESET:

Csonka Jánosné Domonkos Judit, Recetár Ernő Imréné Vass Katalin, Nagy Lajos, Léránt János, Somogyi László Ferencné Antal Erzsébet, Preisz Imréné Kecskés Irén, Horváth Gyula Istvánné Sájer Rózsa Magdolna, Kocsis Jánosné Leitner Amália, Nagy Lászlóné Németh Rozália Katalin, Farkas Zoltán, Horváth János, Hegedüs János, Orbán Imréné Dénes Sarolta, Csejtey Lajos, Németh József, Németh Imréné Bősze Mária, Holpert Kálmánné Tanka Anna Ilona

 

Fotó: illusztráció/Pixabay

Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Záporok és jégeső miatt adtak ki riasztást vármegyénkre is
Öt megyére adott ki figyelmeztetés zivatarok miatt szombaton a HungaroMet. Az előrejelzés szerint késő délutántól záporok alakulhatnak ki Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megyében. Vasárnap pedig az északkeleti, keleti megyékben alakulhatnak ki zivatarok.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
Bloomsday 2024: az itt és most ünnepe
30. alkalommal ünnepli Szombathely városa, hogy James Joyce Ulyssesének főhősét, Leopold Bloomot szombathelyi származásúként írta bele a világirodalomba. Az idei, háromnapossá bővült ír–magyar fesztivál, a Bloomsday első napján már nyilvánvalóvá vált, hogy városunk minden idők legszínesebb kortárs művészeti fesztiválja vette kezdetét, melyen a magaskultúra és könnyedebb szórakozás egyaránt képviselteti magát.
Sorsolás: gazdára talált nyereményjátékunk fődíja, a FIAT kabrió
Közjegyző jelenlétében kedden délelőtt megtörtént a májusban indult nyereményjátékunk sorsolása és gazdára talált a FIAT 500-as kabrió.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.