km/óra
  2022.12.08., csütörtök  •  Mária napja
Anyakönyvi Hírek

Anyakönyvi Hírek

Köszöntjük a szombathelyi újszülötteket!

 

Stampf Tamás és Ughy Evelin fia: Benett, Gaál Bálint és Taródi Felícia leánya: Elena, Zsoldos András és Legáth Janka fia: Ádám, Orsós Dominik Bálint és Szabó Renáta leánya: Hanna, Horváth Norbert Vendel és Krály Ibolya leánya: Julianna Veronika, Arnau Mircea Richárd és Kajcsos Tünde fia: Benjamin, Molnár András és Kaposi Regina fiai: Levente és Olivér (ikrek), Liker István Mátyás és Oleszka Marietta leányai: Luca és Lara (ikrek), Hittaller Gábor és Móricz Hajnalka Éva fia: Gábor, Wölfer Tamás és Kutschi Szabina leánya: Hanna, Horváth Vince és Soós Borbála Anna leánya: Flóra, Patyi Szabolcs és Németh Leila Erika leánya: Lia, Sándor József és Orsós Klaudia Ildikó fia: József Milán, Persinaru-Boros Ciprian Timotei és Németh Henrietta fia: Eliot, Sümeghy Tamás Lajos és Gombkötő Veronika fia: Neó Huba, Pados Milán és Pethő Ramóna leánya: Rebeka, Szabó Gábor és Kovács Eszter fia: Gábor, Budai Balázs és Horváth Mercédesz fia: Benett, Szabó Norbert és Kelemen Beatrix Erika fia: Marcell, Vései Zoltán és Kovács Szilvia fia: Kornél, Kovács János és Gotthárd Vivien fia: Hunor Arion, Cser Péter és Radnai Viktória fia: Márk és leánya: Dóra (ikrek), Verhás Bence és Horváth Lídia fia: Konrád, Szentiványi Balázs és Kocsis Dóra Szonja fia: Marcell, Vermes Csaba és Németh Hajnalka Judit fia: Kornél, Gál Attila és Balikó Veronika leánya: Alitta, Káldi Gábor és Mészáros Ágnes Kata leánya: Zoé Néle, Horváth Zoltán és Baranyai Georgina leánya: Sára, Csorba Ádám Gergő és Vincze Viktória leánya: Laura, Pécsi Viktor és Kovács Katalin leánya: Lara, Szemes Ádám és Tóth Eszter fia: Zalán, Suborits Ádám és Polyák Szandra leánya: Franciska, Juhász Tibor és Papp Anna fia: Mátyás, Kalányos Géza és Kovács Kinga leánya: Dalma Klára, Mezősi Marcell és Németh Rita fia: Máté, Nagy Olivér és Szabó Renáta Anna fia: Nándor Nimród, Rozs Gábor Bálint és Szabó Kata leánya: Fanni, Berkes Krisztián és Hopotószki Laura fia: Bendegúz Krisztián, Németh Attila István és Szalay Katalin fia: Bálint, Zelenák Márió Ferenc és Takács Anita leánya: Léna,  Szegedi Szilveszter Balázs és Prán Barbara fia: Zétény, Kotecz István és Csébics Kiara fia: Zénó István, Csonka Márk József és Kovács Hajnalka leánya: Natasa
 

Savaria Fórum 31. évfolyam 44.szám - 2022.12.02.
Savaria Fórum 31. évfolyam 44.szám - 2022.12.02.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Végrehajtást indított a NAV a Haladás futballcsapatát működtető cég ellen
Végrehajtást indított a NAV a Haladás NB II-es csapatát működtető gazdasági társaság, a Szombathelyi Haladás Kft. ellen, írja az mfor.hu
Gyermekszemekben ragyogó karácsonyi fények: látogatás a balogunyomi mesekertben
Szombathelyről érkezve már a 86-os útról szemünkbe tűnik Kurucz József karácsonyi fényekben pompázó balogunyomi portája, mely harmadik éve várja tárt kapukkal a látogatókat advent idején – mesekertnek nevezik a csillogó-villogó ragyogó udvart, s valóban: aki ide betér, akár egy órácskára is, maga mögött hagyhatja a hétköznapi valóságot.
Szeretetből jövök be dolgozni - Szabó Imréné 60 éve a Markusovszky Kórházban
Szabó Imréné Valika, a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Szemészeti Osztályának műtős asszisztense a napokban töltötte be 80. évét. 60 éve dolgozik a kórházban, 57 éve a szemészeti műtőben, s eszébe sem jut, hogy abbahagyja a munkát. Múlt héten a Magyar Szemészeti Szakdolgozók Egyesülete SHAO-díjjal tüntette ki. A munkahelyén látogattuk meg.
Derült égből kormányinfó: kedd este 11-től eltörölte a kormány a 480 forintos üzemanyagárat, piaci árak érvényesek a kutakon
Este fél 11-kor kezdődött az a kormányinfó, amelyen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Hernádi Zsolt MOL-vezérrel együtt jelentette be, kedd este 11-től megszűnik az üzemanyag-árstop, vagyis a fixált, 480-as ár. Alig félórával később meg is jelent a rendelet a Magyar Közlönyben.
Szombathelyi buszközlekedés: új járat, új menetjegy és bérlet
Új járat, új menetjegy és bérlet a Blaguss Agoránál, erről is tárgyalnak az év utolsó közgyűlésén a képviselők. A társaság további 40 millió forint üzemanyagkompenzáció biztosítását kérte a közgyűléstől.
legfrissebbek
Futsal: remek meccsen, hátrányból fordítva nyert a HVSE Nyíregyházán
A zöld-fehérek a szünetben még kétgólos hátrányban voltak, a fordulás után azonban Nagy Kevin, Dróth Zoltán, Hajmási Milán, valamint Vas Ádám is betalált, így 4-2 arányban a bajnoki címvédő diadalmaskodott.
Új személyvonatok a GYSEV-nél: javul a közlekedés Szombathely és Celldömölk között
Az esti órákban Győr és Sopron, míg reggel Szombathely és Celldömölk között javulnak a vonatos eljutási lehetőségek - most vasárnaptól három új személyvonatot is közlekedtet a GYSEV Zrt. Az új járatok a december 11-étől életbe lépő, 2022–2023-as menetrend alapján közlekednek, közölte a vasúttársaság.
A hét végén kiadós eső várható, ami vasárnap havazásba fordul
Több hullámban kiadós eső várható a hét végén, ami vasárnap hajnaltól havas esőbe, havazásba vált. A hét utolsó napján az északnyugati, északi szelet a Dunántúlon és északkeleten erős, olykor viharos lökések kísérik és napközben az ország nagyobb részén fokozatosan csökken a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.
Több mint tizenkilencezren fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel a múlt héten
A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései szerint 19 600-an fordultak influenzaszerű tünetekkel orvoshoz a múlt héten - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön a honlapján.
Egy 19 éves szombathelyi fiatal rúgta le az autó tükrét
A gyors és hatékony munkának köszönhetően a szombathelyi rendőrök beazonosították azt a 19 éves helyi fiatalt, aki 2022. december 4-én hajnalban, a Dózsa György utca egyik parkolóhelyén leállított gépkocsi tükrét lerúgta, olvasható a police.hu-n.