km/óra
  2024.06.16., vasárnap  •  Jusztin napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
A Vasashoz látogat hétfőn a Haladás

A Vasashoz látogat hétfőn a Haladás

Három fordulóval a bajnokság vége előtt egypontos előnye van a Vasasnak az üldöző Győrrel szemben.

A Radó András, Tóth Milán, Papp Csongor, Doktorics Áron és Szalay Szabolcs személyében öt szombathelyi nevelést foglalkoztató Vasas három győzelemmel biztosan a 2. helyen végezne a Merkantil Bank Liga 2023/2024-es szezonjában. Ehhez minden bizonnyal lesz szava a Haladásnak, a Győrnek és a Soroksárnak…

A tavasznak hatpontos hátrányban vágtak neki az ETO-val szemben, ebből van most az egy egységnyi előny. Desits Szilárddal a padon a Szeged elleni 0–0-val kezdtek, majd nyertek 3–1 Mosonmagyaróváron (Holender Filip 2, Baráth Botond), aztán ismét 0–0 következett, ezúttal Budafokon. A Pécset aztán 4–1-re megverték (Tóth Milán 3, Bakti Balázs), majd Kazincbarcikáról egy ponttal tértek haza (1–1, Berecz Zsombor). Ez az iksz Desits Szilárd állásba került, őt Gera Zoltán váltotta. Nyertek Siófokon (1–0, Holender), de az Ajkával nem bírtak (0–0). Jó széria következett ezután! Győzelem Gyirmóton (2–1, Tóth Milán-dupla), a BVSC ellen (2–0, Berecz és egy öngól), Csákváron (3–2, Deutsch László, Baráth és egy öngól) és a Kozármisleny ellen (2–1, Hidi M. Sándor és Tóth M.). A Nyíregyházától 3–1-re kikaptak (Berecz), a Tiszakécskével ikszeltek (1–1, Radó), míg a hét elején a Bozsik Arénából tértek haza Angyalföldre három ponttal (3–0, Tóth M. 2, Doktorics).

Otigba Kennet az ötödik sárga lapját kapta meg Kispesten, Így ő nem állhat majd rendelkezésre.

(Fotó: Nagy Jácint)

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.