km/óra
  2023.06.09., péntek  •  Félix napja
Dacia
A Stromfelden épül Szombathely második McDonald's étterme

A Stromfelden épül Szombathely második McDonald's étterme

Stromfeld-lakótelepen, a belső körgyűrű mellett épül meg Szombathely . A cég által kiadott közlemény szerint pénteken kezdődtek meg az előkészületek a Kéthly Anna utcában. Ha minden a tervek szerint halad, 2022 nyarán meg is nyithat Szombathely legújabb Meikje.

 Az új egységben a „Jövő Élménye" koncepciónak köszönhetően kiemelt szerepet kap az innováció, a digitális fejlesztés, a fenntarthatóság, valamint a kiszolgálás személyessége. A korszerű étterem a vállalat növekedési stratégiájának legújabb mérföldköve, amely várhatóan 70 új munkahelyet teremt majd a környéken élőknek.

 

A McDonald's 2019-ben hirdette meg új, hazai növekedési stratégiáját. Ennek keretében a hálózat dinamikus fejlesztésbe kezdett. Ez a stratégia két fő elemből áll: új éttermek nyitása és a meglévő éttermek felújítása a „Jövő Élménye" koncepció jegyében.


Ezt a koncepciót olyan jövőbe mutató igények és elvárások hívták életre, amelyek gyökeresen megváltoztatják a Mekizés élményét, egyúttal modernizálják a McDonald's márkát. A „Jövő Élménye" éttermekben a vendégek az igényüknek és elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhetik meg, fizethetik ki, kaphatják meg és fogyaszthatják el a termékeket.

 

A digitális fejlesztés legfeltűnőbb elemei az érintőképernyős rendelésfelvevő kioszkok. Az ezeken leadott rendelések azonnal megjelennek a konyhai monitorokon, ahol az éttermi kollégák már készítik is frissen, rendelésre a termékeket. Mindemellett fontos szempont a személyesség megtartása, sőt fokozása. Ennek biztosítása érdekében egy új pozíció is létrejön, az ún. Vendégélmény Menedzser. Az ő feladatuk lesz gondoskodni a vendégek kényelméről, és megismertetni velük az új eszközöket és folyamatokat.

 

„Különösen nagy örömömre szolgál, hogy a mai napon elkezdődhetnek az étterem építésének előkészítő munkálatai. Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a város második éttermének üzemeltetéséhez is bizalmat szavazott nekem a vállalat. A fejlesztésnek köszönhetően városunkba is megérkezik a „Jövő Élménye", így ha minden ütemezetten halad, vendégeink nyáron már megtapasztalhatják új szolgáltatásainkat.  – mondta Komondi István, a hazai McDonald's franchise partnere, aki nemcsak az új étterem, hanem a keszthelyi, a soproni, a zalaegerszegi és a már meglévő szombathelyi egységek üzemeltetője is.

címkék
Savaria Fórum 32. évfolyam 20. szám - 2023.06.02
Savaria Fórum 32. évfolyam 20. szám - 2023.06.02
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Dr. Perger Gyula atya visszatér Szombathelyre
A székesegyház plébánosa lesz. Több személyi változás is történt.
Elkészült a Belvárosi Levendulás
Megszépült a Mártírok tere: a Szombathelyi Belvárosért Egyesületnek köszönhetően a korábban inkább balkáni állapotokat mutató teret szombattól 700 tő levendula díszíti.
Helyi sikerek a XIII. Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud és Népek Tánca-Népek Zenéje vetélkedőn
Május 12-14. között rendezték meg idén az Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud és Népek Tánca-Népek Zenéje vetélkedőt Hajdúszoboszlón. A nagy hagyománnyal bíró, 13. alkalommal megrendezett megmérettetésen két helyi csoport, a Gyöngyöshermán Szentkirályi Polgári kör Népdal és nótaköre, valamint a Szombathelyi Horvát Nemzetiségi Önkormányzat ĐURĐICE vegyes kórusa és senior táncsoportja is kiemelkedő eredményt ért el.
Civil összefogásból valósul meg a belvárosi levendulás
A Szombathelyi Belvárosért Egyesület június 2-án és 3-án levendulatelepítést végez a Mártírok terén. A civil kezdeményezés magánadakozásokból gyűjtötte össze a szükséges összeget ahhoz, hogy a Fő tértől alig pár méterre lévő tér megszépüljön, és újabb turistalátványosságot kínáljon a városba érkezőknek.
Egygólos győzelmet aratott és lépéselőnybe került a Haladás VSE az NB III-as osztályozón
A szombathelyiek Ferencz Zoltán és Tóth Márton találataival 2-1-es idegenbeli sikert arattak Orosházán az osztályozó első találkozóján.
legfrissebbek
Az áradó Rába szigetéről mentettek embereket a tűzoltók Vasban
Dugólétrák és kötelek segítségével menekítették ki a bajbajutottakat.
Ráfutásos balesetek okoztak nagy dugót több helyen is Vasban
Balogunyomnál egy Mercedes nyergesvontató lengyel vezetője volt figyelmetlen és a társának a szerelvényébe tolt egy álló személyautót. Szombathelyen csúcsidőben tolta össze a sort egy MAN teherautó.
A hét végén is folytatódik a záporos, zivataros idő
Folytatódik a záporos, zivataros időjárás a hét végén is, többórás napsütés az ország nagy részén csak vasárnap várható. A hőmérséklet az eddigiekhez hasonlóan 21-26 Celsius-fok körül alakul a legmelegebb órákban - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.
Pert nyert a polgármester Dankó István ellen, jótékony célra fordítja az összeget
Hende Csaba titkárságvezetője, korábban államtitkára Dankó István beperelt, mert a közgyűlésen azt találtam mondani, hogy számomra tisztességében megkérdőjelezhető az az ember, aki államtitkárként a saját cégének milliárdos üzletet intéz, olvasható dr. Nemény András polgármester Facebook-oldalán.
Eddig hat jelölés érkezett a „Szombathelyi hétköznapi hősök” díjra
Hat jelölés érkezett a frissen alapított „Szombathelyi hétköznapi hősök” díjra. Az elismerést olyan személy kaphatja, aki sokat tesz a közösségért. Már tart a szavazás, a jelöltekre június 16-ig lehet voksolni egy online űrlapon. A díjat az Érezd Szombathelyt! programsorozat keretében, az első teraszkoncerten adják át.