km/óra
  2024.02.21., szerda  •  Eleonóra napja
A sereghajtóhoz látogat a Haladás

A sereghajtóhoz látogat a Haladás

Bajban van a Mosonmagyaróvár: 11 forduló alatt mindössze 3 pontot szereztek a kék-fehérek. Vasárnap 13.00 órától a Hali látogat a kiesőjelölthöz.

A Zalaegerszeggel kooperációs szerződésben lévő Mosonmagyaróvár kerete komoly változáson ment át a nyáron. Távozott a korábbi szombathelyiek közül Artner Dávid Kecskemétre, Dezamits Dominik Csíkszeredába, Nagy Patriknak pedig még nincsen új csapata. Mahir Jasarevic Ausztriába, Nagy Zoárd Sárvárra, Végh Bence az MTK-hoz igazolt.

Pataki Zoltán Siófokról szerződtették, Takács Tamást Kazincbarcikáról, Végső Elődöt a Tiszakécskétől; Szabó Bencét és Papp László a ZTE csapatától. A bajnokságot még Németh Zoltánnal kezdték a kispadon, azonban már Király József irányít.

Kikaptak Pécsett (0–1), majd otthon a Kazincbarcikától (0–3), aztán a Vasas otthonában (1–5, gólszerzőjük: Czingráber Máté), sőt, az Ajkától is (0–2). Pontot csentek Gyirmóton (2–2, Szabó Bence és Illés Dávid), majd ikszeltek a BVSC-Zuglóval is (3–3, Takács Tamás mesterhármasával). Csákváron kikaptak (0–2), de a menetelő Kozármislennyel döntetlent játszottak (1–1, Szendeff Bence). Hármas vereség-sorozattal várják a Hali elleni meccset, hiszen a Nyíregyháza (0–2), a Tiszakécske (0–2) és a Honvéd (1–3, Illés) legyőzte őket.

Három ponttal az utolsó helyen állnak, mindössze 8 gólt szereztek eddig.

(Fotó: Nagy Jácint)

Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
„Ami szép, ami jó, és amit el kell viselni” – interjú Rimányiné Kiss Anikó táncpedagógussal
Múlt hónapban töltötte be 90. életévét Rimányiné Kiss Anikó táncpedagógus. A legendás Savaria Táncegyüttes alapítójával, aki sosem bánta meg, hogy a színpad helyett a tanítást választotta, otthonában beszélgettünk.
Lemondott Novák Katalin, utoljára szólt államfőként
Tisztelt és számomra oly kedves magyar emberek határon innen és túl! Most Önökhöz szólok. Nem a politikusokhoz, a politikacsinálókhoz, hanem azokhoz, akiknek a szolgálatára két évvel ezelőtt felesküdtem.
Elhunyt a Virológiai Nemzeti Laboratórium fiatal vezetője
Tragikus hirtelenséggel, 46 éves korában meghalt Jakab Ferenc virológus, egyetemi tanár, a Pécsi Tudományegyetem innovációs rektorhelyettese, a Virológiai Nemzeti Laboratórium vezetője.
Kegyelmi botrány: Novák és Varga lemondásától Magyar Péter Partizán-interjújáig - repedezik a NER?
Csak kapkodták a fejüket, valósággal beleszédültek a hírfogyasztók az elmúlt napok hazai közéleti történéseibe, szombaton lemondott a köztársasági elnök, Novák Katalin, és a volt igazságügy miniszter, Varga Judit, akinek exférje, Magyar Péter olyan interjút adott vasárnap este a Partizánnak, hogy Rogán Antalnak és propaganda-felelős stábjának biztosan túlóráznia kellett. Összefoglaltuk, hogy mi történt hétfő estig a kegyelmi botrányban.