km/óra
  2024.06.20., csütörtök  •  Rafael napja
„A jövő vezetője”: díjat vehetett át Horváth Zoltán, az AGORA ügyvezetője

„A jövő vezetője”: díjat vehetett át Horváth Zoltán, az AGORA ügyvezetője

Az AGORA igazgatója a jövő vezetője, különdíjat kapott a szombathelyi intézmény vezetője. Horváth Zoltánt, az AGORA Savaria Nonprofit Kft. ügyvezetőjét kollégái jelölték a ’Jövő vezetője’ díjra, az elismerést Nonprofit kategóriában tegnap vehette át a CX-Ray Kft. díjátadó gáláján, Budapesten, olvasható az AGORA közleményében.

 

Mint írják, a CX-Ray által alapított ‘Jövő vezetője’ díjat idén harmadszor osztották ki. Olyan kis-, közép-, és felsővezetők munkáját ismerték el, akik kimagasló szakmai helytállásuk mellett emberi oldalukat is fejlesztik csapatuk érdekében. A ’Jövő vezetője’ díjat annak a vezetőnek adták át, aki előremutató gondolkodásával, empátiájával, digitális és újszerű megoldásaival, csapatának motiváló vezetésével kitűnik és példát mutat.


A nyertes vezetők jogosulttá válnak a Jövő vezetője cím 1 éves használatára, az általa vezetett cégcsoport pedig szervezetfejlesztéshez kapcsolódó nyereményekben részesült. Ilyen pl. a hálózatelemzés, elégedettségfelmérés, különböző tréningek. 


A szakmai zsűri tagjai között volt pl. a ’Cápák között’ című műsorból ismert Sárospataki Albert, a Billingo vezetője, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi docense Dr. Marciniak Róbert és Dr. Rázsóné Szórády Csilla, az Új Ház Zrt. vezérigazgatója. A felkért szakemberek az értékelésnél, a szakmai rátermettségen kívül, a vezető nevéhez köthető innovációkat, a mentorálást és segítségnyújtást, vezetési stílust, példamutatást vették figyelembe, tették hozzá. 


A jövő vezetőjét jelölő AGORA-s csapat egy tíz perces kreatív videót készített, amelyben bemutatták Horváth Zoltán vezetői attitűdjeit. Az elkészített felvételen hangsúlyos szerepet kapott pl. a munka-magánélet egyensúlyának megtartása, a dolgozói hibák kezelése, a visszajelzések fontossága. Méltatták vezetőjük kreativitását, innovációit és szociális érzékenységét. A projektcsapat konkrét példákkal, helyszínek bemutatásával szemléltette Horváth Zoltán hétköznapjait, munkaidő beosztását, feladatait.


A díjkiosztó gálán az AGORA Savaria Nonprofit Kft. ügyvezetője mellett a nevezési folyamatban résztvevő kollégák közül is jelen voltak néhányan. 

 

Fotó: archív/Nagy Jácint
 

Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Záporok és jégeső miatt adtak ki riasztást vármegyénkre is
Öt megyére adott ki figyelmeztetés zivatarok miatt szombaton a HungaroMet. Az előrejelzés szerint késő délutántól záporok alakulhatnak ki Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megyében. Vasárnap pedig az északkeleti, keleti megyékben alakulhatnak ki zivatarok.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
Bloomsday 2024: az itt és most ünnepe
30. alkalommal ünnepli Szombathely városa, hogy James Joyce Ulyssesének főhősét, Leopold Bloomot szombathelyi származásúként írta bele a világirodalomba. Az idei, háromnapossá bővült ír–magyar fesztivál, a Bloomsday első napján már nyilvánvalóvá vált, hogy városunk minden idők legszínesebb kortárs művészeti fesztiválja vette kezdetét, melyen a magaskultúra és könnyedebb szórakozás egyaránt képviselteti magát.
Sorsolás: gazdára talált nyereményjátékunk fődíja, a FIAT kabrió
Közjegyző jelenlétében kedden délelőtt megtörtént a májusban indult nyereményjátékunk sorsolása és gazdára talált a FIAT 500-as kabrió.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.