km/óra
  2024.07.25., csütörtök  •  Kristóf, Jakab napja
A férfiaknál már az elődöntőben találkozik a legutóbbi két döntős

A férfiaknál már az elődöntőben találkozik a legutóbbi két döntős

A férfiaknál már az elődöntőben találkozik egymással a futsal Magyar Kupa előző kiírásának arany- és ezüstérmese, azaz a Haladás és a Berettyóújfalu, míg a nőknél külön ágra kerültek a legutóbbi döntősök.

A május 11-12-én sorra kerülő budapesti négyes döntő a nők küzdelmeivel kezdődik a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban, melyben előbb a házigazda TFSE és a címvédő DEAC csap össze a döntőbe jutásért, majd a TOLNA-MÖZS együttese és a Salgótarján mérkőzik a másnapi fináléért - az MLSZ honlapja szerint.

A férfiaknál a négy között megismétlődik az előző döntő párosítása, a Szombathely ugyanis a Berettyóújfalu ellen lép pályára szombaton, a másik ágon pedig a három évvel ezelőtti győztes Veszprém az elsőosztályban sereghajtó Maglóddal küzd meg a döntőért.

Vasárnap a női döntőt 13 órakor, a férfiakét pedig 16.30-kor rendezik, utóbbit az M4 Sport élőben közvetíti.

(Fotó: Pataki Gergő/archív)

Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Embert gázolt a celldömölki vonat
Gázolás miatt szünetel a vonatforgalom Zalaegerszeg és Zalaszentiván között, a Celldömölk-Ukk-Zalaegerszeg vonalon késésekre kell számítani – közölte a Mávinform kedd reggel Facebook-oldalán.
Hámori Luca: Akárhogy is alakul az olimpia, az már mindig ott lesz nekem, hogy én vagyok az első magyar női bokszoló
A fiatal kőszegi bokszoló valóra váltotta gyerekkori álmát és ezzel sporttörténelmet is írt. Ennek apropóján készített interjút a Telex a 23 éves kőszegi ökölvívóval, aki 10 éves korában kezdett bokszolni bátyja és édesapja hatására, akik már akkor látták, hogy van hozzá érzéke.
Nem tudták újraéleszteni a hőségben a Rohonci úton összeesett asszonyt
A szombathelyi Rohonci út egyik tízemeletes társasháza előtt esett össze egy asszony pénteken nem sokkal dél előtt. A nő keringése leállt, 50 percig küzdöttek a mentők az életéért, sikertelenül.
A Szeged igazolta le az Illés Akadémia tehetségét
Takács-Földes Olivér alapembere volt a Vas vármegyei bajnokságot nyert csapatnak, próbajátékon győzte meg az NB II-es Tisza-partiak stábját, hogy érdemes szerződtetni.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.