km/óra
  2024.05.20., hétfő  •  Bernát, Felícia napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Falco-játékosok jártak a Paragváriban

Falco-játékosok jártak a Paragváriban

A Falco KC Szombathely kosárlabdázói tettek látogatást az iskolában a minap. Az eseményről az intézmény hivatalos Facebook-oldala számolt be.

A poszt szerint: „A játékosok közül Krivacsevics Markó, Stefan Pot és Kovács Benedek, valamint a csapat menedzsere, Tóth Dávid volt a vendégünk. A csapattagok gyors bemutatkozása után a gyerekek szabadon kérdezhették a sztárokat. Nagyon sok olyan újdonságot megtudhattunk, melyeket a sportközvetítések, s a róluk szóló cikkek olvasása közben eddig nem állt módunkban ismerni velük kapcsolatban. A játékosok naponta minimum 2,5 órát edzenek, de nem ritka, hogy ez akár 3,5 órát is kitesz a döntő fontosságú mérkőzések előtt. Mindegyik sportoló másféleképp készül az edzések és a meccsek előtti órákban, Krivacsevics Markó zenehallgatással relaxál, míg Kovács Benedek közel 1,5 órát alszik az ebéd után.

A játékosok beszámoltak arról is, hogy a Falco előtti években hol játszottak, tanultak. Kovács Benedek Monacóban, Krivacsevics Markó pedig az Egyesült Államokban játszott, hisz ő az egyetemi éveit is ott töltötte. A beszélgetés során az is kiderült, hogy mindannyian jó tanulók voltak, annak ellenére, hogy már gyerekkoruk óta aktívan kosárlabdáztak. A beszélgetés után egy rögtönzött bemutatót is tartottak a gyerekeknek, ahol mindenki éljenezve üdvözölte a távolról pontosan bedobott labdákat.

Nem maradhatott el az autogramok osztása sem, került szignó labdára, pulóverre, pólóra, de még telefontok hátuljára is. Az eseményen készült fotók az alábbi képgalériában tekinthetőek meg.

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak