km/óra
  2024.06.16., vasárnap  •  Jusztin napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
A dobogót ostromolja a Szeged

A dobogót ostromolja a Szeged

Vasárnap 17.00 órától a Tisza-parton lép pályára a Szombathelyi Haladás.

Meglépett a Nyíregyháza–Győr–Vasas-hármas a Merkantil Bank Liga élén, ám közvetlenül ott van mögöttük a Szeged-Csanád Grosics Akadémia.

Télen Daru Bence Kozármislenybe távozott, Dimitrije Acsimovics és Marko Rodics visszatértek Szerbiába, és már nem tagja a szegedi keretnek Prosser Dániel, Nagy Zsombor és Radics Márton sem. Leigazolták Onódi Ákost a ciprusi Akritasz Klorakosztól, míg kölcsönvették Földi Dominikot és Nagy Richárdot Paksról, Klausz Milán Zalaegerszegről és Zuigéber Ákost az MTK-tól.

Tavasszal a Szeged mérkőzésein ritka vendég a gól: mindössze hatot rúgtak és négyet kaptak! (A Haladásnál ugyanez – egy meccset többet játszva – 15–12.) A Vasas-pályán és Gyirmóton sem született gól, az Ajkától kikaptak (0–2), majd a BVSC-Zugló ellen tudtak először nyerni (2–0, Márkvárt Dávid, Borvető Áron). Győztek Csákváron (1–0, Palincsár Martin), és megverték a Kozármislenyt is (2–0, Papp Áron, Bíró Bence). A Nyíregyházával ikszeltek (0–0), míg – meglepetésre – kikaptak otthon a Tiszakécskétől (0–2). A múlt hétvégén a Bozsik Arénából három ponttal tértek haza, Zuigéber góljával 1–0-ra győztek.

A negyedik helyen állnak: 12-12 győzelem és döntetlen mellett mindössze háromszor kaptak ki. A bajnokság során ők kapták a legkevesebb gólt: 27 találkozón csak 17-et.

(Fotó: Pataki Gergő)

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.