km/óra
  2024.02.26., hétfő  •  Géza, Vanda napja
A Buborék Együttes fújja el a telet

A Buborék Együttes fújja el a telet

Vidám télűző mulatságra várják a város apraját-nagyját, interaktív gyermekkoncerttel, kreatív foglalkozásokkal, lufibohóccal, babasarokkal az AGORA Savaria Filmszínházba. A farsangi családi játszóház a Buborék Együttessel február 11-én, vasárnap 10 órakor veszi kezdetét.

 

A Buborék Együttes gyermekműsora 10.15-kor kezdődik a moziban. „A Buborék együttes 2005-ben alakult gyerekzenekar, amely saját szerzeményű dalaival nem csak szórakoztatni szeretne, hanem zeneileg és szövegeiben is magas színvonalra törekszik, és célja, hogy a legkisebbek számára is adva legyen a lehetőség, hogy igényes zenét hallgathassanak. Dalaik nem csak szórakoztatnak, hanem segítenek a gyermekeknek a tanulásban és a körülöttük lévő világ megértésben. Az együttes interaktív műsora kitekintés a világra a gyerkőcök szemével”, vallják magukról az együttes tagjai.


A zenekar, melyet három alkalommal is Fonogram-díjra jelöltek, ez idáig 5 albumot adott ki és aktívan járja az országot, koncerteket ad vidéken és Budapesten egyaránt, a kis rendezvényektől kezdve egészen a nagy fesztiválokig. Az együttes a Minimax Hajók kedvelt fellépője. A fellépések mellett több TV-csatorna gyermekműsorának is rendszeres vendégei, így nem ismeretlenek a kicsikből álló közönségük előtt.


A vasárnapi mulatságra akár jelmezben vagy maszkban is lehet érkezni. Aki így tesz, azt meglepetés várja! Nemcsak a koncertet élvezhetik a gyerekek, hanem kreatív foglalkozásokkal, lufibohóccal, babasarokkal is várják a kis vendégeket az AGORA Savaria Filmszínházban. 


Jegyeket lehet a helyszínen is venni a rendezvény napján vagy elővételben az AGORA – Jegyirodában, valamint online is. 

 

Fotó: Buborék Együttes

Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
tematikus oldalak