km/óra
  2024.05.18., szombat  •  Erik, Alexandra napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Így „szabadították ki” a kábelekbe gabalyodott BMW-t Sében

Így „szabadították ki” a kábelekbe gabalyodott BMW-t Sében

A kedd délutáni baleset miatt egy egész utca elsötétült. A műszaki mentés ideje alatt szóváltás alakult ki egy helyi férfi és az autóban ülő 18 éven alattiak ismerősei, családtagjai között.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, kedden délután egy friss jogsis fiatal letarolt BMW-jével egy lámpaoszlopot Sében. Mint a 112Press írta, egy nagy sebességgel Szombathely irányába tartó BMW eddig tisztázatlan okból egy jobbra ívelő kanyar után a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról és árokba hajtott, majd még mindig nagy sebességgel ütközött egy lámpaoszloppal, aminek mindkét lábát kitörte. Az autó az eredeti menetirányával szembe, vezetékekbe csavarodva állt meg.

Mint kiderült, az autón nyári gumik voltak. A lap információi szerint a járműben ketten ültek, mindketten 18 év alattiak, kórházba szállították őket a mentők.

A 112Press most videón is mutatja a műszaki mentést, amihez áramtalanítani kellett a vezetékeket és emiatt áramszünet volt a környéken. A műszaki mentés ideje alatt szóváltás alakult ki egy helyi férfi és az autóban ülő 18 éven alattiak ismerősei, családtagjai között.

 

Fotó: 112Press

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak