km/óra
  2024.04.12., péntek  •  Gyula napja
Vemhes kocát ütött el egy Toyota Rábahídvég közelében

Vemhes kocát ütött el egy Toyota Rábahídvég közelében

A sofőr egy szemből reflektorral érkező autó miatt lassított, majd nem sokkal ezután egy vaddisznó ugrott az autója elé, amit elütött.

Rábahídvég felől Sorokpolány irányába tartott a 8704-es számú úton egy Toyota személygépkocsi, pénteken este - számolt be róla a 112press. A sofőr elmondása alapján a megengedett sebesség alatti sebességgel közlekedett, mivel egy szemből érkező, bekapcsolt távolsági fényszóróval közlekedő jármű miatt lassított. A másik sofőr észbe kapott és lekapcsolta a reflektort, a Toyota elé pedig egy vaddisznó rohant.

 

A gépkocsi vezetője fékezett és igyekezett a sávban tartani az autóját, az ütközés után pedig lassan állította meg a gépkocsit, nehogy az esetlegesen sérült futómű miatt az erdősávban kössön ki az utasával. A balesetben személyi sérülés nem történt. A kiérkező vadász megállapította, hogy egy vemhes kocát ütött el az autó. A vaddisznó az ütközéstől azonnal kimúlt.

 

címkék
Savaria Fórum 33. évfolyam 13. szám - 2024.04.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 13. szám - 2024.04.05.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Már tudják, hol mérnek a vasi rendőrök a Speedmarathonon
A vasi rendőrök száznál is több javaslatot kaptak az itt élőktől, hogy hol mérjenek majd április 19-én.
Szólunk előre: április második hetében több helyen is útlezárások lesznek Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április második hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani.
Nehéz lesz az április a Rumi úton közlekedőknek
Napokon belül indul a város legforgalmasabb déli bevezető útjának felújítása, a Rumi út aszfaltozása miatt a hónap végén várhatóan pár napig teljes lezárás lesz a szakaszon, de már a marási munkák idején is lassabb haladásra kell számítani.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Spártai megmérettetés Szombathelyen
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Többféle kategóriában mérhetik össze tudásukat a jelentkezők, a szervezők pedig a jótékonyságra is nagy hangsúlyt fektetnek. Aznap több utcát is lezárnak Szombathelyen.