km/óra
  2024.05.21., kedd  •  Konstantin napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Vasútfelújítási munkák augusztusban Ausztriában és a soproni vonalon

Vasútfelújítási munkák augusztusban Ausztriában és a soproni vonalon

A Bécsújhelyre és Bécsbe vonattal közlekedőknek egyaránt vonatpótló buszra kell szállniuk augusztusban. A pályaépítések a nagymartoni vonalon augusztus végéig, az ebenfurthi vonalon pedig augusztus 2-9. között tartanak, olvasható az orf.at.-n.

 

Mint írják, a bécsújhelyi/wr. neustadti főpályaudvart érintő felújítási munkák miatt augusztus 1-től vonatpótló buszok közlekednek az ÖBB vonatai helyett Bécsújhely és Nagymarton/Mattersburg valamint Bécsújhely és Aspang között, várhatóan augusztus 29-ig. A buszok a vasúti közlekedéshez igazított, módosított menetrendek szerint közlekednek, azokon kerékpár szállítására nincs lehetőség, közölte a vasúttársaság.


Augusztus 2-tól, egy héten át a GYSEV vonalán is felújítások zajlanak Sopron és az osztrák határ között. Az utasokat Sopronból vonatok szállítják Schattendorf/Loipersbach állomásig, innen pedig autóbusz viszi őket a sopronkertesi/baumgarteni állomásra, ahol átszállhatnak a GYSEV osztrák vonataira.


Az Ebenfurth felől Sopron/Deutschkreutz irányába utazóknak Baumgarten állomáson kell átszállniuk a vonatpótló buszra, amely Schattendorf/Loipersbach állomásra szállítja őket, ahonnan ismét vonattal utazhatnak tovább.
 

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak