km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Vármegyei II. osztály, északi csoport: Pecölben nyert rangadót a Lukácsháza, hetet rúgott a Gencsapáti

Vármegyei II. osztály, északi csoport: Pecölben nyert rangadót a Lukácsháza, hetet rúgott a Gencsapáti

A Gérce a Kemenesalját, a Sé a Bobát verte 3-0-ra, de a Kőszeg is háromgólos sikert aratott a Szeleste vendégeként. Az Alsóújlak a Répcelak ellen tartotta otthon a pontokat, míg az Uraiújfalu és a Bozsok összecsapásán ikszeltek a felek. A Spari találkozója elmaradt.

 

Kemenesalja FC - Gérce-Vásárosmiske KSE 0-3 (0-1)      Vönöck, vezette: Talabér

Kemenesalja: Kovács - Németh (Őri, 81.), Balázsi, Lőrincz G. (Czöndör, 60.), Manganelli, Binder, Kóbor, Erdélyi (Horváth, 71.), Lőrincz M., Varga, Ölbei

Gérce-Vásárosmiske: Komáromi - Lakatos (Sebestyén, 83.), Máthé, Németh B., Lerik (Kövesdi A., 66.), Mórocz (Kovács, 66.), Major, Nunkovics (Soós, 87.), Csonka, Kövesdi D., Németh Z.

Gólszerzők: Nunkovics 44., Major 68., Csonka 77.

 

A vendégek magabiztos győzelmet arattak, amivel megőrizték első helyüket a tabellán.

 

Sé Honvéd SE - Boba Sportegyesület 3-0 (2-0)        Sé, vezette: Andrejek

Sé: Papp - Séfer, Kalmár (Nemes, 73.), Kovács, Werderits (Pados, 73.), Tóth, Fichtacher (Kiss, 60.), Dénes (Hende, 23.), Szalay, Sümegi (Márton, 60.), Uri

Boba: Fábián (Deutsch, 86.) - Magyar, Horváth, Kozári, Kovács, Fodor, Géczi, Szabó, Dákai, Szigeti, Porkoláb

Gólszerzők: Uri 17., Sümegi 39., Kovács 51.

 

A hazai csapat a győzelmi sorozat folytatását tűzte ki célul, ami nem ígérkezett könnyűnek, hiszen egy jó formában lévő Boba látogatott Sébe. A meccs nagy iramban kezdődött, hazai dominanciával. Sorjáztak a hazai támadások, de a tizenhatoshoz érve rendre rossz döntéseket hoztak a támadók. Aztán egy nagyszerűen elvégzett szabadrúgás után egy pazar góllal sikerült megszerezni a vezetést, sőt a félidő vége előtt egy kapu előtti kavarodás is góllal végződött, így a szünetre megnyugtató volt a hazai előny. A második játékrész elején egy szöglet utáni bombafejessel tovább nőtt a vendéglátó előnye. A félidő hátralévő részében egy élvezetes parázs jelentektől sem mentes színvonalas játékot produkáltak a csapatok, rengeteg helyzet maradt kihasználatlanul mindkét oldalon, de gól már nem esett. Összességében nem kellett csalatkoznia a meccsre kilátogató szépszámú szurkolótábornak, hiszen egy kitűnő mérkőzést láthattak. A séi csapatban minden játékos nagyszerűen teljesített, győzelmük ilyen arányban is teljesen megérdemelt.

 

Uraiújfalu SE - Bozsoki SE 2-2 (1-0)        Uraiújfalu, vezette: Nagy

Uraiújfalu: Pócza - Dornai (Keszei, 68.), Binder, Szabó B., Burka, Kollárits, Pungor, Csete, Szabó T., Agg, Pethő

Bozsok: Szenteleki - Bigner, Kratochwill, Csizmazia (Tompek, 84.), Nagy (Kalmár, 59.), Marti (Kaposi, 59.), Pál (Szalai, 49.), Varga, Kovács, Németh, Kiss

Gólszerzők: Pungor 5., Szabó B. 63., ill. Szalai 2 (65., 96.)

Kiállítva: Burka 93. (Uraiújfalu)

 

A hazaiak kétgólos előnyt tudtak kiépíteni, ám a csereként beálló Szalai Milán duplájával döntetlenre mentette a mérkőzést a bozsoki gárda.

 

Szeleste-Pósfa SE - Kőszegi Lóránt FC 1-4 (0-1)       Szeleste, vezette: Ódor

Szeleste-Pósfa: Gombor - Vajda, Kovács R., Fülöp, Molnár (Németh, 79.), Baranyai (Pataki, 70.), Nagy, Horváth (Pethő, 58.), Kiss, Földi, Kovács Á.

Kőszeg: Berber - Kiss, Lakatos (Horváth, 77.), Fehér, Szolyák (Lintner, 76.), Gugcsó, Kovács Zs., Réti (Marti, 82.), Varga, Takács, Kovács Sz. (Puporka, 68.)

Gólszerzők: Pethő 90., ill. Szolyák 29., Kiss 50., Kovács Sz. 57., Réti 72.

 

A szelesteiek ezen a mérkőzésen sem tudtak kimászni a gödörből, míg a Kőszeg zsinórban második győzelmét aratta és előző három összecsapásán nem talált legyőzőre.

 

Gencsapáti KSE - Mersevát SE 7-3 (6-0)       Gencsapáti, vezette: Marton

Gencsapáti: Horváth - Kovács, Sulyok (Varga, 60.), Soldatenko, Fülöp (Németh, 78.), Bokor, Tóth (Jónás, 46.), Sátori (Skrapits, 68.), Egyed (Lőrincz, 60.), Janek, Iker

Mersevát: Patyi - Gönye, Nagy (Szalai-Golda, 46.), Kulman, Takács M., Szalai, Orbán, Homlok, Mesterházy, Takács B., Döbröntei

Gólszerzők: Fülöp 6., Egyed 18., Soldatenko 2 (20., 25.), Bokor 29., Iker 32., Sulyok 55., ill. Szalai 65., Homlok 2 (71., 78..)

 

A hazaiak nagy kedvvel játszva már a 32. percben hat góllal vezettek, majd a vendégek a második félidő derekán kozmetikáztak az eredményen. A gencsieknek összességében egy becsülettel küzdő csapatot sikerült legyőzniük, bár beszámolójuk szerint pár rasszista, kötözködő megnyilvánulás nem biztos, hogy jó fényt vet a hétről hétre tisztességesen helytálló és játszó mersevátiakra.

 

Alsóújlaki SC - Répcelaki SE 1-0 (0-0)       Alsóújlak, vezette: Elek

Alsóújlak: Baba (Gábor, 82.) - Gampel Do. (Káldi, 67.), Kaposi, Pados (Toldi, 67.), Hantó, Varga Á., Varga N., Vasas, Pintér (Gampel Dá., 82.), Nagy (Rónafalvi, 93.), Varga R.

Répcelak: Antoni - Kiss Z., Gallen A., Tóth (Németh G., 44.), Dulicz (Malomsoki, 79.), Németh D., Németh B., Csontár, Baán (Kiss G., 83.), Gallen A., Krétai

Gólszerzők: Varga N., 76.

 

A két együttes őszi találkozójához hasonlóan ezúttal is egygólos győzelmet aratott az Alsóújlak a Répcelak ellen.

 

Pecöl SE - SCHOTT Lukácsháza SE 2-4 (2-1)        Pecöl, vezette: Bagoly

Pecöl: Kollarics - Láda, Kurucz, Gyürü (Boncz, 46.), Farkas, Kiss, Hóbor, Márok, Joó (Horváth, 67.), Nagy, Németh 

Lukácsháza: Bán - Osztrosits (Toldi, 77.), Lipics, Vörös, Mester, Bősze, Dan (Németh, 77.), Horváth (Döbör, 33.), Kovács (Gyüre, 59.), Gombás, Krancz (Rozmán, 59.)

Gólszerzők: Gyürü 2 (32., 45.), ill. Dan 2 (20., 62.), Mester 51., Gombás 76.

Kiállítva: Németh 89. (Pecöl)

 

Sok néző, szép időjárás fogadta a csapatokat. A pecöliek sok játékosukat voltak kénytelenek nélkülözni, ám az első félidőben ennek ellenére is ők irányítottak. A szünet után aztán a Lukácsháza kihasználva a hazai hibákat megfordította a mérkőzést és megérdemelten vitte el a három pontot az eddig veretlen pecöliektől.

 

A Kemenesmagasi - Elektromol-Spari találkozó nem került megrendezésre, ugyanis a hetek óta létszámgondokkal küzdő szombathelyiek nem tudtak kiállni a mérkőzésre.

 

A csoport állása az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Parkoló autónak ütközött, ami kidöntött egy 20 kilovoltos vezetéket is tartó villanyoszlopot
A baleset Kenyeriben történt péntek reggel, az azt okozó Opelen nem volt érvényes kötelező felelősségbiztosítás, ráadásul a kocsi fiatal sofőrje, megpróbálta másra hárítani a felelősséget.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Diploma-kiállítás: létkérdések és válaszok (képgalériával)
Diploma-kiállítás nyílt pénteken az ELTE SEK Vizuális Művészeti Tanszék (VMT) képi ábrázolás szakos hallgatóinak mestermunkáiból az Írokéz Galériában (a Képtár épületében). A diákoknak az elmúlt három évben megszerzett tapasztalataikat is reprezentálják az alkotások.
Öt emberből négy használja az e-receptet
Magyarországon öt emberből négy használja az e-receptet, a páciensek kétharmada pedig kért már online vizsgálati időpontot, beutalót - derült ki a Semmelweis Egyetem (SE) Digitális Egészség kutatócsoportjának legújabb felméréséből.