km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Vármegyei I. osztály: öt gól esett az utolsó bő tíz percben Csepregen, Nádasdon nyert a Táplán

Vármegyei I. osztály: öt gól esett az utolsó bő tíz percben Csepregen, Nádasdon nyert a Táplán

A Rábapaty és a Sárvár összecsapásán nem bírtak egymással a felek.

 

Három vasárnapi mérkőzéssel zárult a vármegyei I. osztályú pontvadászat 25. fordulója. A Csepreg a Szarvaskend ellen szállt harcba a győzelemért, a Nádasd a Táplánnal nézett farkasszemet, míg a Rábapaty és a Sárvár szomszédvári derbit vívott egymással.

 

Csepregi SE - Tannenbaum Kft. Szarvaskend SE 1-4 (0-0)    Csepreg, vezette: Mészáros

Csepreg: Takács Kr. - Kótai, Koósz, Kossuth, Nika M., Takács Ke., Balogh-Sövér (Törzsök, 88.), Nika Á. (Simon, 70.), Németh, Lukács, Takács D. (Sós, 78.)

Szarvaskend: Esztergályos - Velekei L., Velekei B., Tóth A. (Nagy, 64.), Csillag (Tuboly, 70.), Jóna, Kis-Nemes, Kopfer, Wolf, Tóth G., Törő

Gólszerzők: Nika M. 84., ill. Velekei B. 3 (81., 87., 90.), Velekei L. 92.

Kiállítva: Kis-Nemes 3. (Szarvaskend)

 

A vendég szarvaskendiek már a 3. percben emberhátrányba kerültek, így gyakorlatilag a teljes mérkőzést megfogyatkozva kellett, hogy megvívják. Ennek ellenére a csepregiek nem aztán játszották, amit megbeszéltek, elterveztek: lapos passzos játék helyett ívelésekkel próbálkoztak, melyek vagy hosszúak voltak, vagy a kapus kezében kötöttek ki. Az első negyvenöt percben nem esett találat, így aztán 0-0-ról jöhetett a folytatás. Ekkor már váltottak a hazaiak, a földön próbálták megbontani a Szarvaskendet, amely azonban egy kontra végén megszerezte a vezetést. A csepregiek hamar egalizáltak a 84. perc eseményeként, majd mindent megtettek a fordítás érdekében, ami azonban nem úgy sült el, ahogy azt szerették volna. Velekei Bencére nem fordítottak elég figyelmet, aki még kétszer bevette a kaput, testvére, László találata pedig végleg megpecsételte a házigazda sorsát, amely hiába játszott majd' kilencven percet emberelőnyben, pont nélkül maradt.

 

Horváth Ranch Kft. Nádasd KSE - Vasi Bádogos Kft. Táplán SE 0-1 (0-0)      Nádasd, vezette: Ódor

Nádasd: Rejtli - Filakovszky, Horváth, Péter, Zsoldos (Cservék, 79.), Varga (Kalamár, 61.), Major, Dudás, Meskó E., Meskó Á., Burka

Táplán: Gyécsek - De Paula (Nagy, 92.), Gombos, Rosner, Dvorschák, Huszár, Gyurcsányi, Németh, Markó, Fazekas, Polyák

Gólszerzők: De Paula 71.

 

Egyetlen gól döntött a táplániak javára, akik így hosszú idő után örülhettek újra győzelemnek. 

 

Rábapatyi KSK - Sárvár FC 1-1 (0-0)      Rábapaty, vezette: Marácz

Rábapaty: Király - Zeke (Horváth M., 60.), Horváth K., Piros D., Dugovics, Gosztolya, Csupor, Kovács, Horváth R. (Ódor, 68.), Piros P. (Bakonyi, 79.), Németh

Sárvár: László - Könczöl, Takács (Varga, 76.), Fider, Tokaji, Vajda, Kovács, Ódor, Szemes, Sinka (Fülöp, 62.), Csonka

Gólszerzők: Zeke 49., ill. Kovács 54.

 

Erős szél nehezítette a csapatok dolgát a szomszédvári rangadón. Az első játékrészben kevés helyzet alakult ki, nem igazán forogtak veszélyben a kapuk. A fordulást követően egy formás akció végén Zeke révén a Rábapaty szerezte meg a vezetést, majd kisvártatva jött a vendégek egalizálása, méghozzá egy sarokrúgás után. A hátralévő időben újabb gól már nem esett. A hazai alakulat közelebb állt a győzelemhez, a találkozó azonban pontosztozkodással ért véget.

 

A tabella, valamint a forduló teljes eredménysora az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Parkoló autónak ütközött, ami kidöntött egy 20 kilovoltos vezetéket is tartó villanyoszlopot
A baleset Kenyeriben történt péntek reggel, az azt okozó Opelen nem volt érvényes kötelező felelősségbiztosítás, ráadásul a kocsi fiatal sofőrje, megpróbálta másra hárítani a felelősséget.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Diploma-kiállítás: létkérdések és válaszok (képgalériával)
Diploma-kiállítás nyílt pénteken az ELTE SEK Vizuális Művészeti Tanszék (VMT) képi ábrázolás szakos hallgatóinak mestermunkáiból az Írokéz Galériában (a Képtár épületében). A diákoknak az elmúlt három évben megszerzett tapasztalataikat is reprezentálják az alkotások.
Öt emberből négy használja az e-receptet
Magyarországon öt emberből négy használja az e-receptet, a páciensek kétharmada pedig kért már online vizsgálati időpontot, beutalót - derült ki a Semmelweis Egyetem (SE) Digitális Egészség kutatócsoportjának legújabb felméréséből.