km/óra
  2024.04.22., hétfő  •  Csilla, Noémi napja
Újabb érkező a Haladásnál: Farkas Balázs a szezon végéig írt alá a zöld-fehérekhez

Újabb érkező a Haladásnál: Farkas Balázs a szezon végéig írt alá a zöld-fehérekhez

A háromszoros bajnok és korábbi válogatott Farkas Balázs személyében új igazolást jelentett be a Szombathelyi Haladás. A támadó kontraktusa a szezon végéig szól, a bemutatkozására pedig már a mai Szolnok elleni mérkőzésen sor kerülhet.

 

"A nyíregyházi születésű Farkast anno a honi futball egyik legnagyobb tehetségének tartották, ám sérülései miatt (sem) tudta egyelőre azt a pályát befutni, amit jósoltak számára a szakemberek. Farkas futballozott Nyíregyházán, majd 2006-ban,18 évesen igazolt a Dinamo Kijevhez. Itt négy évet töltött, először a tartalékcsapatban kapott lehetőséget, majd a felnőtteknél is bemutatkozott, többek között a Manchester United is felfigyelt rá, azonban 2008-ban súlyos térdésérülést szenvedett, fél évet kihagyott. Kölcsönadták az akkor Videoton néven futó fehérváriaknak, ahol talpizomszakadást szenvedett. Majd 2010 nyarán végleg hazaigazolt, szerepet a Debrecenben, Győrben, Debrecenben, Balmazújvárosban, az MTK-ban, a ZTE-ben – tavaly nyáron szerződött Soroksárra – ahol felbontotta szerződését. Soroksáron ősszel háromszor volt kedző, négyszer csereként kapott lehetőséget. Farkas összesen 41 NB I-es bajnokin két gólt szerzett, míg az NB II-ben 70-en nyolcat, az ukrán első ligában öt találkozón kapott lehetőséget a korábbi U21-es korosztályos válogatott futballista, aki  – 2006-ban és 2007-ben – három alkalommal a felnőttálogatottban is pályára lépett. A Dinamo Kijevvel 2006/07-ben ukrán, a a Debrecennel 2011/12-ben és a Győrrel 2012/13-ban magyar bajnok lett. A támadószekció több posztján is bevethető játékos egyelőre bajnokság végéig szerződött Szombathelyre." írja a klub hivatalos honlapja

 

Kiemelt kép: mtkbudapest.hu

Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Áprilisi nyárra téli zimankó: kifehéredett a Kőszegi-hegység csúcsa
Kifehéredett az Írottkő kedden délelőtt: az Astromet Facebook-oldal élő videóban jelentkezett be a Kőszegi-hegységből, jég- és hódara, illetve hó hullott a nulla fok körüli hőmérsékleten.
Több száz motor várható a vasárnapi motoros felvonuláson Szombathelyen
Hagyományosan felvonulással indítják a szezont a vasi motorosok. Mutatjuk a tervezett útvonalat, ahol április 21-én, vasárnap várható a látványos konvoj felbukkanása, írja a 112press.hu.
Mutatjuk, mikor és hol folytatódnak az útfelújítások Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április harmadik hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani hétvégén és a jövő héten.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Szombathely Deák Ferenc utca 3. alatti gyermekorvosi rendelő - Dr. Gecse-Kálózi Patrícia rendelési idő
Dr. Gecse-Kálózi Patrícia gyermekorvos rendelési ideje 2024-ben március 1-től a Deák Ferenc utcai gyermekorvosi rendelőben, Szombathelyen.