km/óra
  2022.10.06., csütörtök  •  Brúnó, Renáta napja
További két útszakasz újul meg Szombathelyen, az egyik Oladon, a másik a Derkovits-városrészen

További két útszakasz újul meg Szombathelyen, az egyik Oladon, a másik a Derkovits-városrészen

Két útszakasz újul meg a napokban Szombathelyen. A Bem József utca régi buszforduló és a Váci Mihály utca közötti szakaszán rendbe hozzák a burkolatot, valamint Oladon, a Faludi Ferenc utca Bakó József és Kassák Lajos utca közötti részén, a 12. és 22. házszám között is új aszfaltréteget terítettek. Mindkét útszakasz tele volt kátyúkkal, úthibákkal, de hamarosan már sima felületen lehet közlekedni. A munkálatok ideje alatt útszűkületre, forgalomkorlátozásra kell számítani, és a SZOVA azt kéri az autósoktól, hogy ne parkoljanak az út szélén, mert ezzel akadályozzák a kivitelezést.

 

Fotó: Szombathely MJV Facebook-oldala

Savaria Fórum 31. évfolyam 35.szám - 2022.09.30.
Savaria Fórum 31. évfolyam 35.szám - 2022.09.30.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Új eszközöket szerzett be a Szombathelyi Parkfenntartási Kft.
Tartályos fűnyíró traktor, rézsűkasza, traktor, tartálykocsi – ezek a gépek szerepeltek a Szompark idei eszközbeszerzési terveiben. A tartálykocsi, traktor, és a rézsűkasza már tavasz végére megérkezett, nemrég sikerült beszerezni a kaszálékot tartályba gyűjtő nagyobb méretű fűnyírókat is, ezekből összesen 3️ darab érkezett cégünkhöz, osztotta meg a hírt közösségi oldalán a Szompark.
Nem nézhette meg elhunyt édesapja holttestét a járvány alatt, bántalmazta az orvost
A Sárvári Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy német nővel szemben, áll a Vas Megyei Főügyészség közleményében.
Megújult a vezetékrendszer és a járda egy szakasza a Váci utcában
Befejeződött a vezetékrendszer felújítás és a járda egy szakasza is megújult a Váci Mihály utcában, osztotta meg a hírt közösségi oldalán Horváth Soma alpolgármester.
Vadbaleset, ittas vezetés, elütött kerékpáros – az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. október 5-én 5 óra és 2022. október 6-án 5 óra közötti időben kettő, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaik négy, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek, olvasható a police.hu-n.
Elfogtak egy Top 50-es magyar bűnözőt, egy 52 éves körmendi férfit Németországban
Elfogtak egy körözött, a rendőrségi Top 50-es listán is szereplő körmendi férfit Németországban - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.