km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Több szombathelyi utcában nem lesz május 13-án melegvíz

Több szombathelyi utcában nem lesz május 13-án melegvíz

Van, ahol egészen május 17-ig szünetel a távhőszolgáltatás.

Hivatalos oldalán tájékoztatott a SZOMTÁV, hogy hibaelhárítás miatt 2024. május 13-án, hétfőn 08:00-tól várhatóan 18:30-ig átmenetileg szünetel a használati melegvíz szolgáltatás az alábbi lépcsőházakban és intézményben:

  • Szent Flórián krt. 14-22.
  • Szent Flórián krt. 19-41.
  • Krúdy Gyula u. 2-18.

Emellett közölték azt is, hogy a Benedek Elek utcában végzett távvezeték rekonstrukciós munkát 2024. május 10-én átmenetileg megszakították és a hétvégére újraindították a szolgáltatást az érintett lépcsőházakban.

2024. május 13. 08:00-tól azonban folytatódik a munka, ezért előreláthatóan legkésőbb 2024. május 17. 20:00-ig szünetel a távhőszolgáltatás (fűtés, használati melegvíz) alábbi lépcsőházakban:

  • Benedek E. u. 1-14.

Hozzátették, kollégáik mindent megtesznek annak érdekében, hogy a szolgáltatás a lehető leghamarabb ismét újrainduljon, erről mielőbb tájékoztatást adnak.

 

Fotó: SZOMTÁV

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Parkoló autónak ütközött, ami kidöntött egy 20 kilovoltos vezetéket is tartó villanyoszlopot
A baleset Kenyeriben történt péntek reggel, az azt okozó Opelen nem volt érvényes kötelező felelősségbiztosítás, ráadásul a kocsi fiatal sofőrje, megpróbálta másra hárítani a felelősséget.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Diploma-kiállítás: létkérdések és válaszok (képgalériával)
Diploma-kiállítás nyílt pénteken az ELTE SEK Vizuális Művészeti Tanszék (VMT) képi ábrázolás szakos hallgatóinak mestermunkáiból az Írokéz Galériában (a Képtár épületében). A diákoknak az elmúlt három évben megszerzett tapasztalataikat is reprezentálják az alkotások.
Öt emberből négy használja az e-receptet
Magyarországon öt emberből négy használja az e-receptet, a páciensek kétharmada pedig kért már online vizsgálati időpontot, beutalót - derült ki a Semmelweis Egyetem (SE) Digitális Egészség kutatócsoportjának legújabb felméréséből.