km/óra
  2024.04.12., péntek  •  Gyula napja
Szójaliszt izzott a siló belső falán

Szójaliszt izzott a siló belső falán

Bükre, egy állateledelt gyártó céghez riasztották a Csepregi Önkormányzati Tűzoltóságot, mivel az udvaron egy körülbelül 20 méter magas, 250 köbméteres, fém siló belső falán lerakódott szójaliszt mintegy 3 négyzetméreten izzott, osztotta meg a hírt a tűzoltóság Facebook-oldalán. 


A kiérkező egységek a silót hőkamerával átvizsgálták, majd áramtalanítás után két gyorsbeavatkozó sugár és Szombathely Emelő segítségével az izzást megszüntették. Vonult Csepreg I-es, Szombathely I-es és Szombathely Emelő.

 

 

Fotó: Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság Facebook-oldala
 

címkék
Savaria Fórum 33. évfolyam 13. szám - 2024.04.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 13. szám - 2024.04.05.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Már tudják, hol mérnek a vasi rendőrök a Speedmarathonon
A vasi rendőrök száznál is több javaslatot kaptak az itt élőktől, hogy hol mérjenek majd április 19-én.
Szólunk előre: április második hetében több helyen is útlezárások lesznek Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április második hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani.
Nehéz lesz az április a Rumi úton közlekedőknek
Napokon belül indul a város legforgalmasabb déli bevezető útjának felújítása, a Rumi út aszfaltozása miatt a hónap végén várhatóan pár napig teljes lezárás lesz a szakaszon, de már a marási munkák idején is lassabb haladásra kell számítani.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Spártai megmérettetés Szombathelyen
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Többféle kategóriában mérhetik össze tudásukat a jelentkezők, a szervezők pedig a jótékonyságra is nagy hangsúlyt fektetnek. Aznap több utcát is lezárnak Szombathelyen.