km/óra
  2024.06.16., vasárnap  •  Jusztin napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
100 százalékos teljesítménnyel nyerte a bajnokságot az SZKKA

100 százalékos teljesítménnyel nyerte a bajnokságot az SZKKA

Az NB/I B-s kézibajnokság zárófordulójában az Orosházát is legyőzte Vida Gergő együttese, amely mind a 30 bajnokiját megnyerte.

Egy 7-0-ás rohammal kezdett a bajnok, a vendégek első találatára 7. percig kellett várni (7. p.: 7-1). Nem vett vissza a tempóból Vida Gergő alakulata, amely szebbnél-szebb támadásokat vezetve tovább növelte előnyét, így a 11. percben immár tíz volt közte (12-2).

A folytatásban is örömkézilabdát láthatott a publikum, a 23. percben Pődör Blanka találatával volt az addigi legnagyobb differencia (19-5). A látogatók próbálták ugyan kozmetikázni az eredményt, de nem sok sikerrel, a szünetben 22-9-es állást mutatott az eredményjelző.

A második játékrész első percei kicsit kapkodó játékot hoztak mindkét oldalon, Pődör Rebeka hetesből törte meg a gólcsendet (23-9). Aztán már olajozottan működött a gépezet, Varga és Kulcsár is szép találatokat szerzett, sőt, Csatlós Csenge a kapuból is gólt dobott - az orosháziak nem tudták megállítani a szombathelyieket (38. p.: 28-11).

A zárófordulóban is gyorsan eldőlt a két pont sorsa: az SZKKA jól játszott, és teljesen megérdemelten nyerte meg szezonbeli 30. bajnokiját. A meccs végén ünneplés kezdődött, ősztől a legmagasabb osztályban szerepelhetnek Szmolekék.  
 

SZKKA – Orosháza 35-20  (22-9)
SZKKA: Csatlós 2, Christea, Pados (kapusok) – Török, Pődör R. 6, Pálffy 5, Kulcsár 3, Pődör B. 4, Varga 3, Szeberényi 2, Szmolek 4, Böhm, Balogh 4, Kazai, Gönczöl 1, Hornyák 1. Vezetőedző: Vida Gergő.

Fotók: Vágvölgyi Bálint

kapcsolódó galéria
Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.