km/óra
  2024.02.28., szerda  •  Ákos, Bátor napja
Szarvas rohant Ford oldalának a 86-os főúton, utastérbe szúrt az agancsával az állat

Szarvas rohant Ford oldalának a 86-os főúton, utastérbe szúrt az agancsával az állat

Szerencsés kimenetelű baleset történt hétfőn hajnalban Szombathely és Körmend között. A gépkocsi vezetője nem sérült meg, a szarvas pedig elrohant az ütközés után.

 

Körmend irányába tartott egy Ford kisáruszállító a 86-os főúton hétfőn hajnalban, amikor egy  csattanással egyidőben egy szarvas agancsa törte be a jármű szélvédőjét.


- Több mint 40 éve közlekedek ezen a szakaszon, ez az első balesetem. A szarvast nem láttam az ütközés előtt, oldalról rohant neki az autónak, alaposan meglökve azt. Az agancsa viszont beszúrt előttem a szélvédőn. Igyekeztem az úton tartani a járművemet, majd, miután megálltam, visszamentem, hogy megkeressem, de már nem is láttam - mondta el a 112press érdeklődésére a Ford vezetője.


A sofőr bosszankodott ugyan a baleset miatt, de azt is hozzátette, hogy van Casco biztosítása, így a kára nagy részét a biztosító fizeti.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112press

Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
tematikus oldalak
legfrissebbek
Időseknek és fogyatékkal élőknek segít 10 ezer forinttal az önkormányzat
Valamennyi nyugdíjasnak és valamennyi egészségkárosodás okán ellátásban részesülőnek tízezer forintos segítséget nyújt idén az önkormányzat Szombathelyen. Erről is tárgyalnak a képviselők a közgyűlésen.
Csütörtökön ismét összeülnek a képviselők
Megalkotják a város idei költségvetését, várhatóan elfogadják a 16 éven aluli szombathelyiek ingyenes utazásáról szóló javaslatot, továbbá döntenek a nyugdíjasok és egészségkárosodás miatt juttatásra jogosultak egyszeri, tízezer forintos támogatásáról. A februári közgyűlésen 11 napirendi pontot nyilvánosan, kettőt zárt ajtók mögött tárgyalnak a képviselők. A csütörtökön 9 órakor kezdődő testületi ülést élőben követhetik honlapunkon frissülő cikkünkben, a Szombathelyi Televízió műsorán és Facebook-oldalán.
Gőzerővel épül a Barátság utcai parkoló
Ha minden jól alakul, március 20. környékére el is készül.
Előzésben lévő WV perdített sorompónak egy kanyarodó Mercedest Szombathely határában
Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 86-os főúton, Szombathely határában, a BPW kamion alkatrészeket árusító boltja előtt - írja a 112press.
Ferenc pápa kórházba ment kivizsgálásra
Róma egyik központi kórházába ment kivizsgálásra Ferenc pápa szerdán, miután továbbra is gyengélkedik influenzás megbetegedés miatt - jelentette az ANSA olasz hírügynökség.