km/óra
  2024.02.26., hétfő  •  Géza, Vanda napja
Súlyos fejsérülést szenvedett az Audival fának csapódó, biztonsági övet nem használó idős asszony

Súlyos fejsérülést szenvedett az Audival fának csapódó, biztonsági övet nem használó idős asszony

A jármű vezetője egy balra ívelő kanyarban vesztette el az uralmát a jármű irányítása felett Ostffyasszonyfa és Sárvár között. Először az autó eleje, majd megpördülés után a hátulja is fának ütközött. A sofőr súlyosan megsérült, írja a 112press.hu.

A tudósításban ez áll: "Ostffyasszonyfa felől Sárvár irányába tartott egy magyar rendszámú Audi csütörtökön délelőtt. A kölcsönkért autót egy idős német asszony vezette, aki nem használta a biztonsági övét. A gépkocsi egy balra ívelő kanyarban a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról és először az elejével ütközött fának, majd megpördült és az autó hátulja egy másik fának csapódott.

A sofőr súlyos fejsérülést szenvedett, egy szemtanú elmondása alapján szinte megskalpolta valamelyik alkatrész, ennek ellenére eszméleténél volt, lehetett vele beszélni.  A mentők a súlyos sérültet a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították.

Az autó csomagtartójában állat szállítására szolgáló ketrec volt, azonban információnk szerint most nem volt semmilyen állat a gépjárműben. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom az érintett útszakaszon. Nem alakult ki torlódás."

(Fotó: Tánczos Mihály)

 

Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
tematikus oldalak