km/óra
  2024.05.18., szombat  •  Erik, Alexandra napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Győrvárnál is rosszul lett egy sofőr, válságos állapotban szállították kórházba

Győrvárnál is rosszul lett egy sofőr, válságos állapotban szállították kórházba

Sokáig küzdöttek az 58 éves sofőr életéért a helyszínen, sikerült újraéleszteni, de a kórházban meghalt.

Zalaegerszeg felé tartott egy Ford furgon a 74-es főúton, 2023. december 5-én, Győrvár közelében azonban az autót vezető 58 éves férfi rosszul lett, autójával a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról, árokba hajtott, nekiütközött több fának is, melyek ettől megdőltek – számolt be a 112Press.

Mint a lap írja, a sofőr valószínűleg már eszméletlen volt, amikor az autója letért az útról, ugyanis nem fékezett és kormányozni sem próbált.

Amikor a baleset szemtanúi a segítségére siettek, a férfi már nem mutatott életjeleket, megkezdték az újraélesztését. Közben a hatóságok is a helyszínre értek,  a rendőrség lezárta a 74-es főút érintett szakaszát, kerülni Győrváron keresztül lehetett.

A mentők és a vasvári tűzoltók több, mint egy órán át küzdöttek az 58 éves férfi életéért, nem hiába: sikerült újraéleszteni. Bár a helyszínre mentőhelikopter is érkezett, miután stabilizálták a sofőr állapotát mentőautóval szállították válságos állapotban a zalaegerszegi kórházba, ahol azonban szervezete feladta a küzdelmet és elhunyt.

Fotó: 112Press

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak